Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο στον Πειραιά: Πατέρας 3 παιδιών το θύμα – Έκκληση της οικογένειας να βρεθεί ο οδηγός
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στον Πειραιά: Πατέρας 3 παιδιών το θύμα – Έκκληση της οικογένειας να βρεθεί ο οδηγός

Τροχαίο στον Πειραιά: Έκκληση απηύθυνε η αδελφή του αδικοχαμένου Γιάννη Βαφειάδη για να βρεθεί ο οδηγός που τον σκότωσε και τον εγκατέλειψε στο δρόμο.

Τροχαίο στον Πειραιά: Θρίλερ με τον θάνατο ενός άνδρα και πατέρα τριών παιδιών το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στη Δραπετσώνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο 41χρονος οδηγός φορτηγού ενεπλάκη σε τροχαίο ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, με τον οδηγό του άλλου οχήματος να τον εγκαταλείπει στο οδόστρωμα. Το τροχαίο συνέβη στις 25 Σεπτεμβρίου στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας – Κερατσινίνου. Ο Γιάννης Βαφειάδης πήγαινε στη δουλειά του και κινούνταν με την μηχανή του με κατεύθυνση από Πειραιά προς Πέραμα. Η αδερφή του θύματος, που μιλά στην τηλεόραση του STAR, λέει πως όσοι γνωρίζουν πιστεύουν πως το θανατηφόρο χτύπημα έγινε από φορτηγό. «Δεν θα πω ασυνείδητος, θα πω κακόψυχος» σχολιάζει η αδερφή του νεκρού, Κωνσταντίνα. «Κόπηκα στη μέση, δεν έχει πεθάνει μέσα μου».

«Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι για εκείνη την ημέρα παρακαλώ να καλέσει την αστυνομία» αναφέρει η Κωνσταντίνα. Ο άτυχος άνδρας μετακόμισε στον Πειραιά με την σύζυγό και τα τρία παιδιά του το καλοκαίρι από τον Δομοκό, καθώς είχε βρει δουλειά ως οδηγός φορτηγού. Ο 41 ετών Γιάννης Βαφειάδης άφησε πίσω του τρία παιδιά, το μικρότερο μάλιστα βαφτίστηκε λίγες μέρες πριν το δυστύχημα. Στο βίντεο που ακολουθεί, η αδερφή του 41χρονου κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για εκείνο το πρωινό να επικοινωνήσει με τις αρχές. Ο άνθρωπος που χτύπησε και εγκατέλειψε τον αδερφό της κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.

Τροχαίο στον Πειραιά: Η έκκληση της αδερφής του άτυχου Γιάννη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις