Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια τώρα: Διπλή επιχείρηση – Εκκενώνει δύο υπό κατάληψη κτίρια
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια τώρα: Διπλή επιχείρηση – Εκκενώνει δύο υπό κατάληψη κτίρια

Εξάρχεια τώρα: Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα της Τετάρτης νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ για εκκένωση κτιρίων υπό κατάληψη στα Εξάρχεια.

Εξάρχεια τώρα: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το νωρίς το πρωί δύο επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων στα Εξάρχεια. Η πρώτη επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιείται επί της οδού Σπύρου Τρικούπη 57 σε κτίριο στο οποίο διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες. Στο δεύτερο κτίριο στη συμβολή των οδών Ερεσού και Θεμιστοκλέους βρίσκονται αντιεξουσιαστές. Πρόκειται για την ένατη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε κτίρια που τελούν υπό κατάληψη. Σημειώνεται ότι τον περασμένο Απρίλιο κλιμάκιο οκτώ ανδρών του Λιμενικού είχε δεχθεί επίθεση από 50 άτομα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, κατά τη διάρκεια έρευνας σε οικία της περιοχής παρουσία εισαγγελέα, έπειτα από πληροφορίες που υπήρχαν για διακίνηση ναρκωτικών. Τότε από από την επίθεση δύο λιμενικοί είχαν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση του Λιμενικού «τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος με τον Εισαγγελικό Λειτουργό εξερχόμενα από την ως άνω οικία και ενώ είχαν συλλάβει δύο γυναίκες, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα 50 περίπου ατόμων, αρκετοί εκ των οποίων έφεραν οπλισμό και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Κατά την διάρκεια της εμπλοκής αφαιρέθηκαν από αυτούς τσαντάκια με προσωπικά αντικείμενα και τον ιδιωτικό τους οπλισμό, μία δε εκ των δύο γυναικών που είχαν συλληφθεί διέφυγε. Στην οικία που διενεργήθηκε ο έλεγχος, εντοπίστηκαν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ζυγαριά ακριβείας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις