Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Τα Φιλαράκια» Τζένιφερ Άνιστον: Έκαναν reunion για μια φωτογραφία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Τα Φιλαράκια» Τζένιφερ Άνιστον: Έκαναν reunion για μια φωτογραφία

«Τα Φιλαράκια» Τζένιφερ Άνιστον: Επιτέλους, τα έξι «Φιλαράκια» βρέθηκαν μαζί και έκαναν το πολυπόθητο reunion.

«Τα Φιλαράκια» Τζένιφερ Άνιστον: Τα «Φιλαράκια» βρέθηκαν 25 χρόνια μετά και έκαναν το δικό τους reunion τραβώντας μία αναμνηστική φωτογραφία. Την φωτογραφία αυτή ανέβασε η Τζένιφερ Άνιστον στο πρώτο της post στο Instagram. Στη φωτογραφία, βλέπουμε την Τζένιφερ Άνιστον, την Κόρτνεϊ Κοξ, την Λίσα Κούντροου, τον Ματ Λε Μπλανκ, τον Μάθιου Πέρι και τον Ντέιβιντ Σούμερ. Τα Φιλαράκια ποζάρουν όλα μαζί για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερη υποδοχή στα social media. Τελευταία, συζητιέται πολύ ένα reunion για την αγαπημένη rom-com των 90s ωστόσο μερικοί από τους ηθοποιούς δεν θα το θεωρούν καλή ιδέα.

Η φωτογραφία απέσπασε 250.000 likes ήδη την πρώτη ώρα που ανέβηκε στο Instagram. «And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM», ήταν το πρώτο μήνυμα της 50χρονης ηθοποιού στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πάντως, τα Φιλαράκια συνεχίζουν να μας απασχολούν, 25 χρόνια μετά την πρώτη προβολή τους.

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/?utm_source=ig_embed

«Τα Φιλαράκια»: Λίγα λόγια για την επιτυχημένη σειρά

Η σειρά, που ξεκίνησε να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 1994 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2004, θεωρείται μέχρι σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών. Δεν έχει συγκεκριμένη πλοκή, αλλά για 236 επεισόδια, παρακολουθεί τις ζωές και την καθημερινότητα έξι φίλων που ζουν στο Μανχάταν. Στα δέκα χρόνια που διήρκεσαν τα «Φιλαράκια», είδαμε τους πρωταγωνιστές να μεγαλώνουν, να ερωτεύονται, να αλλάζουν δουλειές, να αντιμετωπίζουν δυσκολίες και να ζουν ευχάριστες στιγμές. Πάντα όλοι μαζί. Η ιδέα για τα «Φιλαράκια» ξεκίνησε το 1993, όταν από τους μετέπειτα δημιουργούς οι Μάτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν θέλησαν να φτιάξουν μια σειρά βασισμένη στις δικές τους προσωπικές δυσκολίες όταν ήταν απόφοιτοι και ξεκινούσαν τη ζωή τους στη Νέα Υόρκη.

Ο αρχικός τίτλος που πρότειναν οι δημιουργοί στο NBC, ήταν «Insomnia Café». Αργότερα ο τίτλος έγινε «Friends like us» για να οριστικοποιηθεί τελικά το «Friends». Άλλες ιδέες για τίτλους που απορρίφθηκαν ήταν Six of One, Across the Hall, Once Upon a Time in the West Village. Τα βασικά «Φιλαράκια» θα ήταν αρχικά τέσσερα. Ο Ρος, η Ρέιτσελ, η Μόνικα, ο Τζόι. Ο Τσάντλερ και η Φοίβη θα ήταν δεύτεροι ρόλοι, αλλά οι δημιουργοί κατέληξαν ότι ήθελαν η σειρά να προβάλει έξι ισάξιους χαρακτήρες. Για τον ρόλο του Τζόι, είχε περάσει δύο φορές δοκιμαστικό ο ηθοποιός Χανκ Αζάρια, που τελικά έπαιξε τον ρόλο του Ντέιβιντ, του επιστήμονα που ερωτεύεται η Φοίβη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις