Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιώργος Αυτιάς: Ο τηλεοπτικός «τυφώνας»
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Αυτιάς: Ο τηλεοπτικός «τυφώνας»

Γιώργος Αυτιάς: Διατηρεί την κορυφή, με τα νούμερα της τηλεθέασης να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο.

Γιώργος Αυτιάς: Ο αγαπημένος δημοσιογράφος είναι ο απόλυτος άρχοντας το Σαββατοκύριακο στην πρωινή ζώνη και δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης, ούτε στο δυναμικό κοινό ούτε και στο γενικό σύνολο. Τα νούμερα μιλούν – στη συγκεκριμένη περίπτωση “κραυγάζουν” – από μόνα τους. Μαχητής, ακούραστος, ο Γιώργος Αυτιάς έχει πιάσει καλύτερα από τον καθένα τον παλμό της κοινωνίας. Από την αρχή της σεζόν η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ “Καλημέρα”, σημειώνει τηλεοπτικά ρεκόρ, με νούμερα που δεν καταφέρνει να “αγγίξει” κανείς.

Την πιο οικεία, τη “δική τους” καλημέρα ακούνε και πάλι οι τηλεθεατές του Γιώργου Αυτιά, μετά από μια περίοδο ξεκούρασης για τον αγαπημένο δημοσιογράφο, ώστε να επιστρέψει και να βάλει ξανά “φωτιά” στο κανάλι του Φαλήρου. Η πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, έχει ξεκινήσει, με τους φανατικούς να στήνονται μπροστά στη μικρή οθόνη από τις έξι το πρωί, παρέα πάντα με το καφεδάκι τους και να ακούσουν… όχι μόνο την “Καλημέρα”, αλλά και όλες τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα που βασανίζουν καθημερινά τους πολίτες.

Γιώργος Αυτιάς: Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους.

Σύμφωνα με τη Nielsen ο Γιώργος Αυτιάς προηγείται 15 ολόκληρες μονάδες των ανταγωνιστών του! Δειτε αναλυτικά:

ΣΚΑΙ και Γιώργος Αυτιάς 30,9 %

OPEN 15,4 %

ΑΝΤ1 10,3%

ΕΡΤ 7,1%

Δηλαδή ο Γιώργος Αυτιάς με 30,9% συγκεντρώνει όσα σχεδόν όλες οι άλλες εκπομπές μαζί!  Η συνταγή του Γιώργου Αυτιά, απλή. Δουλειά 7 μέρες την εβδομάδα και κοινωνία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις