Νεκρή σταρ της K-Pop: Βρέθηκε στο διαμέρισμά της η 25χρονη Σούλι

ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή σταρ της K-Pop: Βρέθηκε στο διαμέρισμά της η 25χρονη Σούλι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Νεκρή σταρ της K-Pop: Η αστυνομία της Σεούλ, επιβεβαίωσε ότι η 25χρονη σταρ της Κ-Pop Sulli βρέθηκε από το μάνατζέρ της νεκρή, στο σπίτι της λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Νοτίου Κορέας.

14.10.2019 | 16:16

Νεκρή σταρ της K-Pop: Το πρώην μέλος του κορεάτικου συγκροτήματος f(x), Σούλι, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην επαρχία Gyeonggi στη Ν. Κορέα και ήταν μόλις 25 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, την 25χρονη βρήκε ο μανατζέρ της γύρω στις 3:20μμ μετά από επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας μαζί της. Οι πρώτες βοήθειες έφτασαν μίση ώρα αργότερα και επιβεβαίωσαν τον θάνατό της. Η Τσόι Τζιν Ρι, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, τερμάτισε την καριέρα της ως τραγουδίστρια της k-pop, το 2014, μετά το συνεχόμενο διαδικτυακό bullying που δεχόταν. Το επόμενο χρόνο επέστρεψε ως ηθοποιός αλλά έφυγε από τις f(x).

Η Σούλι έγινε ιδιαίτερα γνωστή το 2005 σε ηλικία 11 ετών, όταν έπαιξε το ρόλο της πριγκίπισσας Σέουνχα στο δράμα «Ballad of Seodong», του τηλεοπτικού δικτύου SBS. Αργότερα, συμμετείχε στις οντισιόν για των SM Entertainment και το 2009 έκανε το ντεμπούτο της με την μπάντα f(x) και το 2015 ανακοινώθηκε πως αποχωρεί. Η Σούλι είχε κερδίσει το βραβείου του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού το 2012 στα βραβεία του SBS και η ίδια είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει την καριέρα της ως ηθοποιός.

Νεκρή σταρ της K-Pop: Η διαταραχή πανικού και το bullying που υπέστη

Τον τελευταίο καιρό η 25χρονη σταρ είχε μιλήσει για την διαταραχή πανικού που την ταλαιπωρεί και την κοινωνική φοβία που αντιμετωπίζει.  Η Sulli ήταν μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και είχε προκαλέσει συχνά θόρυβο στα social media. Είχε εμπλακεί και στο λεγόμενο σκάνδαλο των «σουτιέν», δείχνοντας αρκετές φορές το γυμνό της στήθος στο Instagram. Οι πρώτες τέτοιου είδους φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο λογαριασμό της στο Instagram το Μάιο του 2016, προκαλώντας σάλο και κάνοντας πολλούς να της επιτεθούν. Τον περασμένο μήνα, το στήθος της αποκαλύφθηκε και πάλι, κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού stream στο ‎Instagram και πάλι έγινε χαμός στη συντηρητική νότια Κορέα.

‘Άνθρωποι με έχουν παρατήσει εξαιτίας αυτού και άλλοι μου έκαναν κακό. Ένιωθα πώς δεν είχα κανέναν στο πλευρό μου. Για αυτό κατέρρευσα τελείως’, ήταν μερικά από αυτά που είχε δηλώσει στα πλαίσια του ριάλιτι σόου της ‘Jinri Store’. Ακόμα, ήταν πολύ καλή φίλη με τον επίσης σταρ της K-pop, Jonghyun, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει στα 27 του. Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία θανάτου της 25χρονης σταρ.

Νεκρή σταρ της K-Pop: Το τραγούδι της που δημοσιεύτηκε 3 μήνες πριν

Exit mobile version