Μανώλης Κωστίδης Συρία: Πρώτη επέτειος γάμου – Η συγκίνηση στον “αέρα”

ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Κωστίδης Συρία: Πρώτη επέτειος γάμου – Η συγκίνηση στον “αέρα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μανώλης Κωστίδης Συρία: Ο Μανώλης Κωστίδης γιορτάζει σήμερα την πρώτη επέτειο του γάμου του από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία και ευχήθηκε μέσα από την κάμερα του ΣΚΑΙ στη σύζυγο του.

13.10.2019 | 11:37

Μανώλης Κωστίδης Συρία: Ο Μανώλης Κωστίδης συμπληρώνει ένα χρόνο έγγαμου βίου με τη σύζυγό του, αλλά ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, καλύπτοντας την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση εναντίον των Κούρδων. Δεν ξέχασε όμως να της ευχηθεί για την επέτειο γάμου τους. Πριν από ένα χρόνο, ο Μανώλης Κωστίδης παντρεύτηκε την Ελληνίδα πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη. Το πρωί της Κυριακής, αφού μετέδωσε τις τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο στη Συρία, δεν ξέχασε να στείλει ένα μήνυμα στη σύζυγό του.

«Δεν ξέρω αν μας βλέπει, χρόνια μας πολλά. Καταλαβαίνει τη δυσκολία να παντρεύεται έναν δημοσιογράφο, πόσο μάλλον έναν τρελό δημοσιογράφο», είπε ο Μανώλης Κωστίδης στην κάμερα. «Έχουμε έρθει εδώ μαζί, όμως επειδή είναι διπλωμάτης και πλέον εδώ είναι εμπόλεμη ζώνη, χρειάζεται ειδική άδεια. Οπότε ελπίζω σύντομα να πάω και να γιορτάσουμε την επέτειό μας», συμπλήρωσε ο βραβευμένος ρεπόρτερ.

Μανώλης Κωστίδης: Ο υπέροχος γάμος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο παρουσία συγγενών και φίλων που ταξίδεψαν από την Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη, για να παραβρεθούν στην τόσο σημαντική στιγμή του δημοσιογράφου και της προξένου.  Μετά το γάμο ακολούθησε ένα τρελό γλέντι, «ένα κλασικό πολίτικο γλέντι» όπως είπε ο γαμπρός, όπου το κέφι χτύπησε κόκκινο και οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.  Σε κάποια στιγμή ο Μανώλης Κωστίδης πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει το «Έχε γεια Παναγιά».

Ενώ τραγουδούσε και χόρευε, γλεντώντας πραγματικά με την ψυχή του, εντόπισε στην πίστα τον Ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου. Με ένα σάλτο ο Μανώλης Κωστίδης βρέθηκε δίπλα τους, τους αγκάλιασε και άρχισαν και οι τρεις να χοροπηδούν παρέα και να τραγουδούν. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, δεν σταμάτησε τον χορό με τον Μανώλη Κωστίδη. Φαίνεται ότι ήταν πραγματικά σε κέφια και διασκέδασε με την ψυχή του καθώς λίγο αργότερα χόρευε τσιφτετέλι με τον πρώην υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Εκεμέν Μπαγίς, περιστοιχισμένοι από όμορφες καλεσμένες.

Ο Μανώλης Κωστίδης, ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τη σύζυγό του ετοίμασαν ένα γνήσιο πολίτικο γλέντι, σαν αυτά που έστηναν παλαιότερα οι Κωνσταντινουπολίτες.

Βίντεο: iefimerida

Exit mobile version