Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τόλμη και γοητεία: Η Μπρουκ στην Ελλάδα, για τις “8 Λέξεις” – Τα ελληνικά της και η έκπληξη
LIFESTYLE

Τόλμη και γοητεία: Η Μπρουκ στην Ελλάδα, για τις “8 Λέξεις” – Τα ελληνικά της και η έκπληξη

Τόλμη και γοητεία: Στο τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας, η Κάθριν Κέλυ Λαγκ συστήθηκε ως «Μπρουκ» στην πετυχημένη σειρά «Τόλμη και Γοητεία».

Τόλμη και γοητεία: Η Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία», κατά κόσμον Κάθριν Κέλι Λανγκ βρίσκεται στην Ελλάδα. Η γνωστή ηθοποιός πρόκειται να συμμετάσχει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις», και θα ταξιδέψει για την Κέρκυρα για τα γυρίσματα. Όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος, η ηθοποιός θα εμφανιστεί σε 16 επεισόδια με το πρώτο να βγαίνει στον αέρα στις αρχές του Νοέμβρη. Η Κάθριν Κέλι Λανγκ βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου κλήθηκε να επιλέξει, ποιος θα ήταν ο καταλληλότερος Έλληνας ηθοποιός, που θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο του γοητευτικού Ριτζ σήμερα.

Η ηθοποιός έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στους Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Λιάγκα, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Αλέξη Γεωργούλη. Για να φτάσει σε αυτόν που θα του ταίριαζε περισσότερο ο ρόλος έπρεπε να διαγράφει τους «υποψήφιους» έναν- έναν. Η Μπρουκ εντέλει κατέληξε στον Αλέξη Γεωργούλη, που της άρεσε περισσότερο. Η Κάθριν Κέλι Λανγκ κλήθηκε να επιλέξει τον Έλληνα που του ταίριαζε περισσότερο ο ρόλος του γοητευτικού Ριτζ στην Τόλμη και Γοητεία.

Τόλμη και γοητεία: Σα να μην πέρασε μια μέρα…

Τόλμη και γοητεία: Η αγαπημένη Μπρουκ, μίλησε ελληνικά

Η ηθοποιός και όλο το καστ της σειράς «8 λέξεις» βρέθηκαν σε αθηναϊκό ξενοδοχείο όπου μίλησαν στους δημοσιογράφους για την συνεργασία της διάσημης ηθοποιού με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και τον ρόλο που θα υποδυθεί. Η 58χρονη «Μπρουκ» το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και προσπάθησε αρκετές φορές να μιλήσει ελληνικά. Μάλιστα, δεν χάλασε το χατίρι του Νίκου Μουτσινά, όταν της ζήτησε να πει στη γλώσσα μας: «Νικόλα, σε λατρεύω»!

Τόλμη και γοητεία: Η έκπληξη του Μουτσινά στην ‘Μπρουκ”

Ο Νίκος Μουτσινάς της επιφύλασσε μια έκπληξη που την ξάφνιασε. «Σου έχω μια έκπληξη, ένα πρόσωπο που δεν τα είχατε πάει καλά στο σίριαλ. Παρακαλώ πάρα πολύ να έρθει η Σάλι Σπέκτρα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με την Κάθριν Κέλυ Λαγκ να μένει με ανοικτό στόμα. «Τι κάνεις εδώ; Είμαι σοκαρισμένη! Δεν περίμενα ότι θα έρθω στην Ελλάδα και θα σε δω», είπε με χιούμορ η Κάθριν Κέλυ Λαγκ.

Τόλμη και γοητεία: Η ‘Μπρουκ’, το ίδιο γοητευτική – Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η Αμερικανίδα ηθοποιός μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στους δημοσιογράφους για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον ρόλο της στη σειρά, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Dominique Zoida.

Τόλμη και Γοητεία: Η σειρά που μπήκε στο Γκίνες

Η Τόλμη και Γοητεία είναι σαπουνόπερα αμερικάνικης παραγωγής. Ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική στις 23 Μαρτίου 1987 και το 2012 γιόρτασε 25 χρόνια συνεχούς προβολής. Έως τις αρχές Νοεμβρίου 2017 έχουν μεταδοθεί περί τα 7.700 επεισόδια. Η σειρά έχει μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς την παρακολουθούν καθημερινά πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο. Στην Ελλάδα προβλήθηκε για πρώτη φορά από την ΕΤ1 τον Νοέμβριο του 1988 και στη συνέχεια καθημερινά από την συχνότητα της ΕΤ3 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 που σταμάτησαν τα κανάλια της ΕΡΤ, ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3 και αντικαταστάθηκαν από την Δημόσια Τηλεόραση.

Τόλμη και Γοητεία: Η υπόθεση που λάτρεψε ολόκληρος ο πλανήτης

Στο Λαμπερό Λος Άντζελες, στους μοντέρνους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς, κυριαρχούν δύο μεγάλοι οίκοι μόδας και οι δύο πανίσχυρες οικογένειες που τους διοικούν. Οι Φόρεστερ και Σπέκτρα. Οι ιστορίες αυτών των δύο δυναστειών, οι πολύπλοκες ζωές τους, οι παθιασμένοι τους έρωτες, οι έντονες διαμάχες τους, οι ενθουσιώδεις θρίαμβοι, ξεδιπλώνονται δραματικά στη σειρά.

Η αυτοκρατορία των Φόρεστερ ιδρύθηκε από τον εμπνευσμένο σχεδιαστή Έρικ και τη δυναμική σύζυγο του Στέφανι. Τα τέσσερα παιδιά τους γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στα πλούτη. Ο πρωτότοκος γιος τους Ριτζ που είναι επίσης σχεδιαστής στον οίκο Φόρεστερ, ο Θορν που νιώθει να βρίσκεται εδώ και χρόνια στην σκιά του μεγάλου του αδερφού, η Κρίστεν που έχει παντρευτεί έναν φορέα του AIDS και ζει εκτός του Λος Άντζελες, και η μικρή τους κόρη η Φελίσια που είναι ανεξάρτητο πνεύμα.

Η Σάλι Σπέκτρα από την άλλη είναι αποφασισμένη να φτάσει την κορυφή της παγκόσμιας μόδας ακόμη και κλέβοντας τα σχέδια των Φόρεστερ. Έχει δύο παιδιά, την Μέισι και τον Σι Τζέι. Η Μέισι εδώ και χρόνια βρίσκεται σε κώμα μετά την πτώση ενός πολυελαίου στο κεφάλι της (δεν παιζει πια στην σειρά) ενώ ο Σι Τζει έχει αγοράσει και διοικεί την καφετέρια Insomnia που φιλοξενεί τους ήρωες της Τόλμης. Πατέρας του είναι ο Κλάρκ Γκάρισον, φιλόδοξος σχεδιαστής μόδας που δουλεύει στον οίκο Σπέκτρα. Παλιότερα ήταν παντρεμένος με την Κρίστεν και εργαζόταν στον οίκο Φόρεστερ.

Τόλμη και Γοητεία: Η Μπρουκ, από τους πιο σημαντικούς ρόλους

Ένας από τους σημαντικότερους και πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της σειράς είναι η Μπρουκ Λόγκαν. Εδώ και 20 χρόνια, η σχέση της με τον Ριτζ βρίσκεται στο προσκήνιο των εξελίξεων χωρίς να έχει χάσει καθόλου από την αίγλη της. Η Μπρουκ ήταν χημικός αλλά στην συνέχεια έγινε γενική διευθύντρια του οίκου Φόρεστερ, θέση που κέρδισε μετά από τον γάμο της με τον Έρικ. Είναι η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Λόγκαν.

Έχει τρία αδέρφια, τον Στορμ, την Ντόνα και την Κέιτι. Η οικογένεια Λόγκαν συνδεόταν από παλιά με τους Φόρεστερ πολύ πριν γνωρίσει ο Ριτζ την Μπρουκ. Η μητέρα τους, η Μπεθ, ήταν συμφοιτήτρια και αγαπημένη του Έρικ αλλά αναγκάστηκαν να χωρίσουν αφού η Στέφανι έμεινε έγκυος στον Ριτζ. Όταν ο Έρικ φάνηκε να έρχεται ξανά κοντά με την Μπεθ, η Στέφανι μετέθεσε τον άντρα της Στήβεν Λόγκαν στο Παρίσι και εκείνη αναγκάστηκε να πάει μαζί του…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις