Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice 2019: Οι κριτές “τρόμαξαν” την Ειρήνη, “σφάχτηκαν” για την Έρρικα
LIFESTYLE

The Voice 2019: Οι κριτές “τρόμαξαν” την Ειρήνη, “σφάχτηκαν” για την Έρρικα

The Voice 2019: Πολλά τα highlights του χθεσινού επεισοδίου του The Voice 2019, με τους κριτές να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τους καλύτερους.

The Voice 2019: Η Ειρήνη Αγαπητού ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice» και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, για να δει τις καρέκλες των κριτών να γυρίζουν. Η 22χρονη επέλεξε να πει το «Τόσα Καλοκαίρια» και κατάφερε από νωρίς να κερδίσει το κοινό με την ερμηνεία της. Ωστόσο η ώρα περνούσε κι εκείνη απογοητευόταν, καθώς δεν έβλεπε κανέναν κριτή να γυρίσει. Λίγα δευτερόλεπτα μην τελειώσει το τραγούδι της, το φινάλε ήταν ιδιαίτερα θετικό για εκείνη, αφού οι τρεις από τους τέσσερις κριτές γύρισαν ο ένας μετά από τον άλλον, με την ίδια να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Η μόνη καρέκλα που δεν γύρισε, ήταν αυτή της Ελεονώρας Ζουγανέλη, που αποφάσισε να μην την διεκδικήσει στην ομάδα της. Οι κριτές αγάπησαν τη φωνή της και είχαν μόνο θετικά σχόλια να της κάνουν. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς της είπε χαρακτηριστικά: «Είπες από τα πιο ωραία τραγούδια που έχουν γραφτεί στον ελληνικό κινηματογράφο». Η Έλενα Παπαρίζου της είπε, ότι την πήγε σε μία άλλη εποχή με τη χροιά της, ενώ κατάφερε να διακρίνει και ένα ροκ στοιχείο στη χροιά της. Η Ειρήνη «τα έχασε» από τις κριτικές που έλαβε και όταν κλήθηκε να αποφασίσει σε ποιανού ομάδα θα πάει, επέλεξε αυτήν του Σάκη Ρουβά. Η 22χρονη κατάφερε να κάνει την τελευταία στιγμή τους κριτές να γυρίσουν την καρέκλα τους και να εξασφαλίσει μία θέση στο μουσικό talent show.

The Voice 2019: Δείτε την ερμηνεία της Ειρήνης Αγαπητού

The Voice 2019: Ο 19χρονος Αναστάσιος επέλεξε την Έλενα Παπαρίζου

Never really over τραγούδησε ο Αναστάσιος Τσολακίδης στη σκηνή του The Voice και πραγματικά ήταν εξαιρετικός. Με την ερμηνεία του έκανε και τους τέσσερις κριτές να πατήσουν το κουμπί, οι οποίοι έδωσαν μάχη για να τον πάρουν. Ο 19χρονος Αναστάσιος είναι νοσηλευτής και κατέβηκε στην Αθήνα από το Διδυμότειχο. Όπως φάνηκε άξιζε και το κάθε χιλιόμετρο που έκανε για να βρεθεί στη σκηνή του show.

The Voice 2019: Η ερμηνεία του

The Voice 2019: Σκληρή μάχη των κριτών για την Κύπρια

Η Έρρικα Σοτέρη ταξίδεψε από την Λάρνακα στην Αθήνα για το The Voice. Ανέβηκε στη σκηνή του show και με την ερμηνεία της στο τραγούδι “Crazy” τρέλανε όλους τους κριτές. Πρώτος πάτησε το κουμπί ο Σάκης Ρουβάς, δεύτερος ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος όμως είδε ότι είχε μπλοκαριστεί από τον Σάκη, ενώ ακολούθησαν η Έλενα Παπαρίζου και η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η μάχη των κριτών ήταν σκληρή! Ο Σάκης και η Έλενα, μάλιστα, τραγούδησαν προκειμένου να πείσουν την Έρρικα να πάει στην ομάδα τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις