Χτύπησαν μαθητές στο Αιγάλεω: Ξυλοκόπησαν 14χρονους, τους πήραν κινητά και παπούτσια (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπησαν μαθητές στο Αιγάλεω: Ξυλοκόπησαν 14χρονους, τους πήραν κινητά και παπούτσια (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χτύπησαν μαθητές στο Αιγάλεω: Τα δύο παιδιά μόλις είχαν τελειώσει από το φροντιστήριο, γύρω στις 20:00, και επέστρεφαν σπίτι τους μέσα από το πάρκο του Μπαρουτάδικου. 

12.10.2019 | 08:34

Χτύπησαν μαθητές στο Αιγάλεω: Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν δύο μαθητές Γυμνασίου, ηλικίας 14 ετών όταν τους επιτέθηκε μία ομάδα περίπου 20 νεαρών στο Αιγάλεω. Όπως κατήγγειλαν στον ΑΝΤ1 οι νεαροί, τους ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας για να τους πάρουν τα κινητά και ένα ζευγάρι παπούτσια. Ξαφνικά μία ομάδα με μηχανάκια και νεαρούς με κράνη ήρθε κατά πάνω τους με ξύλα και πέτρες και άρχισαν να τους χτυπούν. Τα δύο παιδιά μόλις είχαν τελειώσει από το φροντιστήριο, γύρω στις 20:00, και επέστρεφαν σπίτι τους μέσα από το πάρκο του Μπαρουτάδικου. Ήταν γύρω στις 9 το βράδυ, την περασμένη Τετάρτη.  Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου 20 άτομα μπήκαν μέσα στο γνωστό άλσος της περιοχής κρατώντας στα χέρια τους κράνη και σιδερογροθιές. «Μαρτυρίες και πληροφορίες λένε ότι ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά δεν είχαν διακριτικά και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι» λέει στο zougla.gr αξιωματικός της αστυνομίας που ασχολείται με την υπόθεση.

Τέσσερις νεαροί ήταν κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα και ξαφνικά άρχισαν να τους ξυλοκοπούν, ενώ άμεσα έφτασαν και οι άλλοι με μηχανάκια. Ο ένας μαθητής έμεινε λιπόθυμος με πολλά κατάγματα, και στον δεύτερό έσπασαν το σαγόνι και τα πλευρά του, ενώ παιδιά που την ίδια ώρα περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν, μάταια, να τους σταματήσουν. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές φώναξαν την αστυνομία, ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα στο κεφάλι, ευτυχώς, δεν ήταν πολύ σοβαρά ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δυο έχει τραυματιστεί στο σαγόνι. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας. Σύμφωνα με το zougla, η ομάδα των χούλιγκανς αναζητούσε συγκεκριμένο οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού αλλά τελικά δεν τον βρήκε.

Χτύπησαν μαθητές στο Αιγάλεω: Τι λέει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1
Exit mobile version