Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τζανακόπουλος Παναγιωτόπουλος: Άγριος καυγάς στην ΕΡΤ – “Κόπηκαν” στον αέρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος Παναγιωτόπουλος: Άγριος καυγάς στην ΕΡΤ – “Κόπηκαν” στον αέρα

Τζανακόπουλος Παναγιωτόπουλος: 'Αναψαν τα αίματα στο στούντιο της ΕΡΤ, στην εκπομπή «Απευθείας», καθώς ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διασταύρωσαν τα "ξίφη" τους.

Τζανακόπουλος Παναγιωτόπουλος: Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την εξωτερική του πολιτική, με αφορμή την τουρκική εισβολή στην Τουρκία. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος υπερασπίστηκε την αντίδραση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και επέκρινε την προηγούμενη κυβέρνηση λέγοντας: «Τα έδωσε όλα για την καρέκλα, για να πάρει ελάχιστα η χώρα», αναφερόμενος και στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι σκληρές εκφράσεις του Πάνου Παναγιωτόπουλου προκάλεσαν την αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου που ακούστηκε να λέει «ντροπή», με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να συνεχίζει να κατηγορεί την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι έκανε «παραχωρήσεις στο μέγιστο, χωρίς τίποτα για την πατρίδα». «Μήπως είμαστε και προδότες;» τον ρώτησε τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Συνεχίζετε τον λαϊκισμό. Μήπως είμαστε και προδότες;» ήταν η νέα αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να λέει «θέατρο παίζατε χρόνια που ξεκινήσατε απο Κνίτες και εξελιχθήκατε σε εθελόδουλους και εντολοδόχους ξένων δυνάμεων».

Τζανακόπουλος Παναγιωτόπουλος: Κόπηκαν στον αέρα

«Συμμαζευτεείτε. Ήσασταν υπουργός σε κυβέρνηση που χρεοκοπήσατε τη χώρα» συνέχισε έξω φρενών ο κ. Τζανακόπουλος με τους δημοσιογράφους να ζητούν διάλειμμα για διαφημίσεις και τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να ακούγεται ακόμα να λέει «καλά δεν ντρέπεστε…»».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις