Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρήστος Λούλης: Η γυναίκα του, τα παιδιά του και ο Βαρουφάκης (vid)
LIFESTYLE

Χρήστος Λούλης: Η γυναίκα του, τα παιδιά του και ο Βαρουφάκης (vid)

Χρήστος Λούλης: Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε στο προσκήνιο με τον ρόλο του ως Γιάννης Βαρουφάκης στην ταινία του Κώστα Γαβρά και χθες μίλησε για τη ζωή του και τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Χρήστος Λούλης: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του αλλά και τη γυναίκα του Εμιλυ Κολιανδρή, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έρωτας Μετά». «Είμαι παντρεμένος με την Έμιλυ 11 χρόνια, αλλά είμαστε μαζί 18. Για να ζεις με κάποιον τόσα χρόνια χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή, αγάπη και να μη νομίζεις ότι τα έχεις όλα έτοιμα και λυμένα», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος υποδύθηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα». «Θα ήθελα να μην τσακωθώ ποτέ με τη γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν τα κατάφερα», είπε σε άλλο σημείο.

«Οι ηθοποιοί είμαστε πιο εξοικειωμένοι στο να βλέπουμε τους συντρόφους μας να “τσιλιμπουρδίζουν” και να έχουν μία απτική σχέση με κάποιον άλλο, αλλά υπάρχει και ζήλια. Όταν βλέπει τον άλλο να είναι τόσο καλός στον ρόλο του λες “γιατί είσαι τόσο καλός στον ρόλο σου;”, γιατί ξέρεις και εσύ από ίδια πείρα ότι αυτές οι σκηνές όταν είσαι ηθοποιός και παίζεις δεν είναι ψυχρές», είπε ο Χρήστος Λούλης, προσθέτοντας «έχω υπάρξει ζηλιάρης. Πολύ. Το αντιμετώπισα χάλια».

Χρήστος Λούλης: Η Ζέτα Μακρυπούλια

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε και για τις πολύκροτες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία όπως είχε πει δεν θεωρεί συνάδελφό του. Ο ηθοποιός απάντησε πως το σχόλιο δεν ήταν προσωπικό, αφού υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που παίζουν ακόμη και μαζί του και δεν τους θεωρεί συναδέλφους του. «Έχω αυτή την αλαζονεία, είναι δικό μου ελάττωμα. Βρίσκω πολύ λίγα κοινά στοιχεία. Δεν είχα κάτι προσωπικό με την Ζέτα! Ηθοποιός για μένα είναι να είσαι μοναχός, βάζεις το εγώ στην άκρη, και θες να είσαι αόρατος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.

Χρήστος Λούλης: Για τον Γιάνη Βαρουφάκη

Για την ταινία του Κώστα Γαβρά είπε ότι αυτό που του έκανε εντύπωση στον συγκεκριμένο ρόλο, ήταν «το πώς μαθαίνουμε ότι ένας και μόνο άνθρωπος ευθύνεται για την καταστροφή μιας χώρας, η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται στη μέση». «Ο Γαβράς δεν ασχολήθηκε με τον Βαρουφάκη γιατί είναι φίρμα. Τον αντιπαθείς ή τον συμπαθείς τον Γιάννη» είπε. Ομολόγησε πώς πολιτικά βρίσκεται αντίθετα από τον Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος, όπως είπε, τον βοήθησε παρά πολύ να καταλάβει τον ρόλο του. Μάλιστα είπε ότι τον παρακολουθούσε για χρόνια, οπότε ήταν σαν να τον ήξερε. Μάλιστα είπε πως πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ μαζί του στο σπίτι του, όπου μίλαγαν μέχρι τις 6 το πρωί, πίνοντας ουίσκι και εκεί κατάφερε «να καταλάβει το πάθος του Γιάννη».

Χρήστος Λούλης: “Έχω αδικήσει κι έχω αδικηθεί”

Όσο για τη σχέση του με τη γυναίκα του, με την οποία είναι μαζί 18 χρόνια, δήλωσε «ζηλιάρης», ενώ είπε πως «οι ηθοποιοί, είμαστε πιο εξοικειωμένοι να βλέπουμε τους συντρόφους μας να τσιλιμπουρδίζουν». «Ήθελα να μην τσακωθώ μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν το κατάφερα και τελικά κατάλαβα πως καλά έκανα» ανέφερε. «Είμαι εγωιστής, έχω αδικήσει, έχω αδικηθεί και έχω αδικήσει και τον εαυτό μου» παραδέχτηκε.

Χρήστος Λούλης: Η σπάνια φωτογραφία των παιδιών του

Η ‘Εμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης είναι παντρεμένοι από το 2008. Ηθοποιοί και οι δύο έγιναν ευρύτερα γνωστοί από τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο, έχουν συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο που είναι και η μεγάλη τους αγάπη. Διακριτικές παρουσίες και οι δύο, σπάνια έχουν απασχολήσει τα μέσα για την προσωπική τους ζωή. Ίσως γι΄ αυτό και ήταν έκπληξη για αρκετούς ότι οι δύο αυτοί ηθοποιοί είναι ζευγάρι και μάλιστα έχουν δύο παιδιά, τη Σμαράγδα και τον Αλέξανδρο.

Την Έμιλυ Κολιανδρή είχαμε αρκετά χρόνια να τη δούμε σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Μία από τις πιο γνωστές της συμμετοχές ήταν στη σειρά «Τέσσερις» σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Από το 2012 μέχρι το 2015 έλαβε μέρος σε διάφορες κυπριακές καθημερινές σειρές: Τη σεζόν 2012-2013 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Εκείνο το καλοκαίρι», την επόμενη σεζόν στη σειρά «Όνειρο Ήταν» ενώ από το 2014 μέχρι το 2015 στη σειρά « Το δαχτυλίδι της φωτιάς». Φέτος, πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του Ant1 « Έρωτας Μετά» ερμηνεύοντας το ρόλο της Ηλέκτρας Δούκα.

Ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του στη Realnews, δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στην κόρη του Σμαράγδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν την χορταίνει. Όσο για τον γιο του, «είναι «αντράκι» που έχει τρελή αδυναµία στη µαµά του, όπως της έχω κι εγώ! Έχει γούστο το παιδί µου» , ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χρήστος Λούλης: Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Ο Χρήστος Λούλης (1976) είναι Έλληνας ηθοποιός. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα οικονομικής επιστήμης, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή για να σπουδάσει υποκριτική στο Ελληνικό Θέατρο Τεχνών στα 20 του, απ’ όπου αποφοίτησε το 1999.[2] Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου[2][3], κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Με την ομάδα του Εθνικού Θεάτρου συμμετείχε το 2006 σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη[4] για το θεατρικό έργο Οι Πέρσες του Αισχύλου, ενώ το 2012 συμμετείχε, πάλι με το Εθνικό Θέατρο, στο Shakespeare Festival[5], που διοργάνωσε το Globe Theatre στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας. Το 2003 τιμήθηκε με το βραβείο Χορν[5][6]. Το 2008 τιμήθηκε με το Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Οι σκλάβοι στα δεσμά τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.[2] Κατοικεί στην Αθήνα. Είναι νυμφευμένος με την Κύπρια ηθοποιό Έμιλυ Κολιανδρή από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008, μετά από έξι χρόνια σχέσης, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις