Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θανάσης Λάλας: Τι λέει ο δημοσιογράφος για τον δικαστικό επιμελητή
ΕΛΛΑΔΑ

Θανάσης Λάλας: Τι λέει ο δημοσιογράφος για τον δικαστικό επιμελητή

Θανάσης Λάλας: Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου μέσα από το ΑΤ Αμαρουσίου, όπου κατέληξε εχθές το βράδυ μαζί με τον δικαστικό επιμελητή.

Θανάσης Λάλας: Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 10/10 ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε δικαστικό επιμελητή. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στα πλαίσια μιας έκθεσης ζωγραφικής. Η πρόσκληση είχε σταλεί και στη μηνύτρια του κ. Λάλα, η οποία αξιώνει 100.000 ευρώ από τον ίδιο. Όπως είπε ο ίδιος ο Θανάσης Λάλας στον δημοσιογράφο Φρίξο Δρακοντίδη, έπινε καφέ με μια φίλη του όταν τον πλησίασε ο δικαστικός επιμελητής με δύο αστυνομικούς με σκοπό να κατασχέσουν όσα χρήματα είχε πάνω του. Ο επιμελητής υποστηρίζει ότι ο Λάλας αντέδρασε βίαια, ωστόσο ο ίδιος το αρνείται λέγοντας ότι ακολούθησε κανονικά τη διαδικασία. Ο δημοσιογράφος εισήχθη σε νοσοκομείο για προγραμματισμένο χειρουργείο χολής και για τον λόγο αυτόν δεν πέρασε αυτόφωρο παρά το γεγονός ότι έβγαλε τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα.

“Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι ακολούθησα ήσυχα ακόμη και οι αστυφύλακες. Στο μεταξύ αύριο εγχειρίζομαι στη χολή και πέρασα από το Golden Hall γιατί μου είχε δώσει η Λιάνα Βουράκη κάποια ασημικά να κάνω κάτι ζωγραφιές και πήγα να δω πως τα είχαν τοποθετήσει στη βιτρίνα. Καθόμουν στο καφέ μαζί με μια φίλη μου και ξαφνικά έρχονται και μου λένε, ακολουθήστε μας, ο δικαστικός επιμελητής και δυο αστυνομικοί. Φώναζε μέσα στο Golden Hall, «πιάστε τον μην φύγει». «Πού να πάω ρε. Είστε τρελοί;» τους είπα”, ανέφερε στο Θέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις