Οδηγός τρόλεϊ παίζει με το κινητό: Πώς αντιδρά επιβάτισσα

ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός τρόλεϊ παίζει με το κινητό: Πώς αντιδρά επιβάτισσα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Οδηγός τρόλεϊ παίζει με το κινητό: Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία γυναίκας, η οποία τράβηξε το βίντεο και στη συνέχεια το ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

11.10.2019 | 12:21

Οδηγός τρόλεϊ παίζει με το κινητό: Βίντεο στο οποίο φαίνεται οδηγός τρόλεϊ να μην ακολουθεί τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, καθώς χρησιμοποιεί το κινητό του ενώ οδηγεί, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία γυναίκας, η οποία τράβηξε το βίντεο και στη συνέχεια το ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γυναίκα που βρισκόταν στο τρόλεϊ τονίζει ότι, παρόλο που είπε στον οδηγό πως η πράξη του είναι εγκληματική, εκείνος την αγνόησε. Ύστερα τηλεφώνησε στον ΟΑΣΑ, δεν της απάντησε όμως κανείς.

Όπως επισημαίνει η καταγγέλλουσα: «Σήμερα το πρωί στις 10 πήρα το τρόλεϊ το 21 από τη στάση Περιβολάκι με κατεύθυνση την Ομόνοια. Χτυπάω την κάρτα μου και προχωράω προς τα μπροστά γιατί είχε πολύ κόσμο από τη μεσαία θύρα που μπήκα. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα τον οδηγό ενώ οδηγούσε να παίζει με το κινητό του. Μόλις του είπα ότι είναι εγκληματικό αυτό που κάνει και ότι απαγορεύεται να οδηγάει και να χρησιμοποιεί το κινητό του, δεν μου μίλησε καν και έκανε απλά ένα thumps up με τα χέρια του. Κατέβηκα στη στάση κρατικό Νίκαιας που έφτανε εκείνη την ώρα, γιατί φοβήθηκα για τη σωματική μου ακεραιότητα εφόσον ο οδηγός αν και επαγγελματίας ήταν ανεύθυνος. Πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΣΑ μόλις κατέβηκα στο τηλέφωνο παραπόνων αλλά παρά τις προσπάθειες μου δεν το σήκωσε κανένας».

Exit mobile version