Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γεωργίου για Καίσαρη: Η στιγμή που μαθαίνει on air το θάνατο του «αποδυτηριάκια»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γεωργίου για Καίσαρη: Η στιγμή που μαθαίνει on air το θάνατο του «αποδυτηριάκια»

Γεωργίου για Καίσαρη: Οι δυο τους γνωρίζονταν από παιδιά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος όταν έμαθε on air για το θάνατο του «αποδυτηριάκια».

Γεωργίου για Καίσαρη: Στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής έμαθε για τον θάνατο του Κώστα Καίσαρη ο επί χρόνια συνάδελφός του στην εφημερίδα «Φίλαθλος», Γιώργος Γεωργίου. «Έχω να πω κάτι, πολύ οδυνηρό, τουλάχιστον για μένα, που αυτή τη στιγμή έγινα πτώμα. Τώρα με πήραν τηλέφωνο. Πέθανε ο Κώστας ο Καίσαρης. Ο δημοσιογράφος. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Συμμαθητές στο γυμνάσιο. Μέχρι τα 30 μας ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί» είπε χαρακτηριστικά. Ο «Αποδυτηριάκιας» έφυγε από τη ζωή στις 8 Οκτωβρίου σε ηλικία 70 ετών, ενώ η κηδεία του τελέστηκε χθες με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» στον Ιερό Ναό του προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή για να του πει το τελευταίο «αντίο».

Ο δημοσιογράφος εργάζονταν τα δύο τελευταία χρόνια στην εφημερίδα τα ΝΕΑ και στην ιστοσελίδα to10.gr. Είχε κάνει τεράστια καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας και είχε τη διάσημη στήλη «Αποδυτηριάκιας» στην αθλητική εφημερίδα «Φίλαθλος». Επίσης, υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης και σχολιογράφος του “Sport24.gr” και του “Contra.gr”. Άρχισε τη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία από τον “Ριζοσπάστη”, ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με “Τα Νέα”, τον “Ελεύθερο Τύπο”, με τις αθλητικές εφημερίδες “Goal News” και “Νοκ άουτ” και τον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra FM”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις