«Κόκκινο ποτάμι»: Ο έρωτας του πρωταγωνιστή με την ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Κόκκινο ποτάμι»: Ο έρωτας του πρωταγωνιστή με την ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

«Κόκκινο ποτάμι»: Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό με την ερμηνεία του στο «Κόκκινο Ποτάμι», το οποίο αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές.

10.10.2019 | 12:39

«Κόκκινο ποτάμι»: Ο Θέμης Παυλίδης, ο ήρωας της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», αποτελεί τον πρώτο τηλεοπτικό ρόλο του Αργύρη Πανταζάρα. Ο ηθοποιός κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό με την ερμηνεία του στο «Κόκκινο Ποτάμι», το οποίο αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές. Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στο περιοδικό Gala για τον λόγο που αποφάσισε να κάνει τηλεόραση. «Κάνω τηλεόραση γιατί θέλω να με δουν οι άνθρωποι που δεν μπορούν να έρθουν σε μένα, στο θέατρο. Θα πάω εγώ λοιπόν στο σπίτι τους. Η οικογένεια μου μένει στον Βόλο και ο παππούς μου και ο πατέρας μου θα μπορούν να με βλέπουν. Δεν μου δίνει χαρά το να είμαι αναγνωρίσιμος, διάσημος, αλλά το να έχω επαφή με τους θεατές και να με εκτιμούν.»

Επιπλέον συμπλήρωσε: «Μου έγινε λοιπόν η πρόταση και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Η αποστολή μου είναι να μιλάω και να συγκινώ όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Η δουλειά μας γίνεται μόνο με χαρά, πρέπει να χαιρόμαστε να την κάνουμε και να μην περιμένουμε να τελειώσει το ωράριο μας. Με συγκινεί η διαδικασία των τηλεοπτικών γυρισμάτων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι».

«Κόκκινο ποτάμι»: Η αφιέρωση του βιβλίου του στην πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Αργύρης Πανταζάρας ήταν ο 16ος νικητής του βραβείου Χορν. Τότε, ο ηθοποιός είχε αφιερώσει το βραβείο στην πρώην σύντροφό του Έλλη Τρίγγου, που γνωρίσαμε φέτος μέσα από τον ρόλο της «Ασημίνας» στις «Άγριες Μέλισσες». «Αφιέρωσα το βραβείο στο “πάθος” και στον “έρωτα”. Στον Λευτέρη και στην Έλλη. Στην “επιθυμία και την ευθύνη ” αλλά και στην “νομοτέλεια”. Αυτοί οι άνθρωποι μου ξυπνάνε τις πιο όμορφες σκέψεις και τα πιο όμορφα συναισθήματα και είναι πάντα πίσω από το χαμόγελο μου…», είχε πει.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» είχε προσφέρει τα 3.000 ευρώ του επάθλου για την αγορά προμηθειών για τροφή και περίθαλψη των προσφύγων καθώς και για τη σίτιση στα σχολεία. «Γιατί έδωσα τα χρήματα της βράβευσής μου σε άστεγους και μετανάστες; Σε μια εποχή όπου ξεβράζονται νεκρά σώματα στη Μεσόγειο εξαιτίας της πανανθρώπινης κρίσης δεν δέχομαι μέσα μου να θεωρήσω τη δουλειά μου και την ερμηνεία ενός ρόλου κάτι εξαιρετικό. Αν η τέχνη δεν κάνει καλύτερο τον κόσμο, έχει αποτύχει. Δουλειά μου δεν είναι να υποδύομαι έναν ρόλο, αλλά να δικαιώνω κάθε φορά τον πιο δύσκολο, αυτόν του να είσαι άνθρωπος. Ο ρόλος μου απαιτεί να μην ξεχνάς για ποιους ανθρώπους πρέπει να μιλήσεις, να ακουστεί η πραγματική φωνή της κοινωνίας», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Κόκκινο ποτάμι»: Απόσπασμα από τον ευχαριστήριο λόγο του ως νικητής βραβείου Χόρν

Exit mobile version