Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μοντέλο λιποθύμησε: Δεν άντεξε και έπεσε στον ”αέρα” σε τούρκικο σόου(vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο λιποθύμησε: Δεν άντεξε και έπεσε στον ”αέρα” σε τούρκικο σόου(vid)

Μοντέλο λιποθύμησε: Γυναίκα σε τουρκικό σόου λιποθύμησε αντιδρώντας στο νέο της κούρεμα.

Μοντέλο λιποθύμησε: Το κούρεμα των μαλλιών για τις περισσότερες γυναίκες αποτελεί τρομακτική εμπειρία, ειδικά αν δεν εμπιστεύονται τον κομμωτή ή την κομμώτρια τους. Εξάλλου, όλες τα προσέχουν σαν τα μάτια τους και ακολουθούν διάφορα tips για την περιποίησή τους. Το κόψιμο των μαλλιών, μπορεί να είναι συναισθηματική εμπειρία είτε είναι κάποιος ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, είτε όχι. Ορισμένοι προτιμούν να χαμογελούν αμήχανα, άλλοι κλαίνε στο εσωτερικό όταν απογοητεύονται. Όμως ένα μοντέλο αντέδρασε με πολύ πιο ακραίο τρόπο. Οι δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο τουρκικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Kuaförüm Sensin (Είσαι η κομμώτριά μου) όπου make up artists και κομμωτές διαγωνίζονται για να κερδίσουν ένα μεγάλο βραβείο παρουσιάζοντας τις ικανότητές τους σε μοντέλα – εθελοντές.

Σε ένα επεισόδιο, ένα μοντέλο βρέθηκε αντιμέτωπο με δραστική αλλαγή μαλλιών. Όταν συνειδητοποίησε ότι τα μαλλιά της που έφθαναν μέχρι τη μέση, κόντυναν έως το ύψος των ώμων, ξέσπασε σε δάκρυα φωνάζοντας «τι είναι αυτό». Καθώς οι κριτές και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι κοίταζαν σοκαρισμένοι, η γυναίκα επιχείρησε να φύγει από το στούντιο προτού λιποθυμήσει στην αγκαλιά της παρουσιάστριας, Γκιοζντέ Κανσού, η οποία άρχισε να καλεί για βοήθεια. Το στιγμιότυπο έλαβε ευρεία δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral όταν ένας χρήστης του Twitter το ανάρτησε με τη λεζάντα «I’m SCREAMINNNN why is that so relatable tf» («Ουρλιάζω, μπορώ να ταυτιστώ»). Το βίντεο από τότε προβλήθηκε 12 εκατομμύρια φορές και συγκέντρωσε 21.000 likes.

Μοντέλο λιποθύμησε: Ανάλογα περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο ελληνικό πλατό

Ανάλογο περιστατικό έχουμε δει φυσικά και σε ελληνικό ριάλιτι και συγκεκριμένα στο GNTM όταν τα μοντέλα είναι υποχρεωμένα να δεχτούν τις αλλαγές που θα τους καθορίσουν οι ειδικοί προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Ένα παράδειγμα αποτελεί το περσινό GNTM στο οποίο οι σκηνές ήταν έντονες. Φυσικά κάτι τέτοιο θα δούμε και στο φετινό GNTM αφού τα μοντέλα θα κληθούν να αλλάξουν τα μαλλιά τους. Από την αρχή τους εξήγησαν ότι όλες τους θα έπρεπε να αποβάλλουν αυτό το κορίτσιστικο λουκ που είχαν και να αποκτήσουν μέσω και του μαλλιού τύπο και προσωπικότητα που θα τους ανοίξει την πόρτα για περισσότερες δουλειές, κάτι το οποίο είναι και το ζητούμενο, από τη στιγμή που επιθυμούν καριέρα στο μόντελινγκ. Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, κάποια κορίτσια αναστατώθηκαν, έβαλαν τα κλάματα και παρακαλούσαν να μην τους κόψουν τα μαλλιά εξηγώντας ότι όλο αυτό θα τους δημιουργήσει μεγαλύτερη ανασφάλεια.

Η Ειρήνη Στεριανού έπρεπε να κάνει το μαλλί της όπως της Ριάνα, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου. Έτσι, καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής έκλαιγε και παρακαλούσε να μην της κόψουν το μαλλί. Σε κάποια στιγμή και ενώ της είχαν κόψει ήδη το μακρύ μαλλί της καρέ, ζήτησε απλά να μην της το κόψουν τόσο κοντό (αγορέ) όπως της είχαν δείξει στη φωτογραφία της Ριάνα. Ο κομμωτής τής εξήγησε ότι δεν γίνεται να της κάνει άλλο κούρεμα γιατί αυτό θα είναι αδικία για τα άλλα κορίτσια. Έτσι, η Ειρήνη Στεριανού βρέθηκε αντιμέτωπη με το δίλημμα ή το κόβω κοντό ή φεύγω από το GNTM και επέλεξε το πρώτο. Ετσι το μαλλί της κόπηκε δραματικά. Την ώρα που την κούρευαν «Όχι, όχι, μη μου κόψετε τα μαλλιά», ενώ όταν είδε για πρώτη φορά το νέο της μαλλί είπε ότι απλά δεν της αρέσει, ότι δεν της αρέσει η εικόνα της.

Μοντέλο λιποθύμησε: Δείτε την αντίδραση της Ειρήνης Στεριανού όταν της κόβουν τα μαλλιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις