Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εξάρχεια: Ένταση στο κέντρο της Αθήνας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξάρχεια: Ένταση στο κέντρο της Αθήνας

Εξάρχεια: Περίπου 25 άτομα επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ στην Καλλιδρομίου – Ένας αστυνομικός τραυματίας.

Εξάρχεια: Συνεχίζεται η έκρυθμη κατάσταση στα Εξάρχεια, με 25 περίπου άτομα να επιτίθενται σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Καλλιδρομίου. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, που διακομίσθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Η κλούβα των ΜΑΤ βρισκόταν σταθμευμένη στη συμβολή των οδών Ζωσιμάδων και Καλλιδρομίου, όταν ξαφνικά, η ομάδα των κουκουλοφόρων επιτέθηκε με βροχή μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια.

Ακριβώς πριν την εκδήλωση της επίθεσης, ένας από τους αστυνομικούς αντιλήφθηκε τον επικείμενο κίνδυνο και προσπάθησε να αποτρέψει την εκδήλωσή του ρίχνοντας βομβίδα κρότου- λάμψης. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να φορέσει το κράνος του, με αποτέλεσμα ένα μπουκάλι που εκσφενδόνισαν οι κουκουλοφόροι να τον χτυπήσει στο κεφάλι. Οι συνάδελφοί του τον μετέφεραν αιμόφυρτο στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Η δεύτερη επίθεση μέσα σε 24 ώρες

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη επίθεση με στόχο αστυνομικούς μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες. Περίπου στις δύο τα ξημερώματα, άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας – Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις