Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χοψονίδου έγκυος: Το τρολάρισμα στον Σπανούλη για το έκτο παιδί, πάει “σύννεφο”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χοψονίδου έγκυος: Το τρολάρισμα στον Σπανούλη για το έκτο παιδί, πάει “σύννεφο”

Χοψονίδου έγκυος: Στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης, πολλοί ήταν οι φίλοι του Βασίλη Σπανούλη που έσπευσαν να του ευχηθούν, αλλά και να τον πειράξουν.

Χοψονίδου έγκυος: Μπαμπάς για έκτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης. Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου. Σε αυτό βλέπουμε τον αρχηγό του Ολυμπιακού να παίρνει ένα δώρο από τη σύζυγό του, το τεστ εγκυμοσύνης της. «Δώρο γενεθλίων. Άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε. Το βιντεάκι δεν είναι ολόκληρο, χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να συνέλθουμε», έγραψε το εντυπωσιακό μοντέλο.

Στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης, πολλοί ήταν οι φίλοι του Βασίλη Σπανούλη που έσπευσαν να του ευχηθούν, αλλά και να τον πειράξουν. Ένας από αυτούς είναι και ο αθλητής του μπάσκετ Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος ανέβασε σε instastory μια φωτογραφία των Σπανούλη και Χοψονίδου με τα πέντε παιδιά τους και έγραψε ότι τους προσφέρει ως δώρο μια συνδρομή στο Netflix ώστε να… απασχολούνται όταν είναι μαζί, τώρα που η οικογένειά τους μεγαλώνει ακόμα περισσότερο!

Πήραν κι άλλοι σειρά…!

Ζήσης, Χάινς, Μπόγρης και Αγραβάνης ακολούθησαν το… παράδειγμα του Παπαλουκά και τρόλαραν τον Βασίλη Σπανούλη. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το επόμενο πρωινό! Με το καλό!», έγραψε ο Ζήσης, για να πάρει σειρά ο Μπόγρης: «Σας αγαπώ! Με το καλό! Φύγαμε για τελικό!». Ο Παπαλουκάς… χτύπησε ξανά, λέγοντας στην Ολυμπία Χοψονίδου: «Πώς τον γλεντάς έτσι;», με τον Χάινς να προσθέσει: «Συγχαρητήρια! Σύντομα θα έχετε μια ολόκληρη ομάδα!». Το σχόλιό του με emojis έκανε και ο Αγραβάνης.

Χοψονίδου: Η ευχή της Νομικού

Μεταξύ αυτών που ευχήθηκαν στο πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, και η Δούκισσα Νομικού. «Για κάποιο λόγο έχω συγκινηθεί. Με το καλό το 6ο παιδάκι σας. Έχετε μια υπέροχη και τεράστια οικογένεια. Όλα τα καλά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Ps Θα πρέπει να βιαστώ για να σας φτάσω». Η Ολυμπία έκανε repost το story αυτό γράφοντας: «Εσύ με συγκινείς. Ευχαριστούμε πολύ».

Χοψονίδου: Η εγκυμοσύνη και η μυθική αντίδραση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις