«Άγριες Mέλισσες»: Ο Γιάννος “ξαναγυρίζει” στη σειρά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Mέλισσες»: Ο Γιάννος “ξαναγυρίζει” στη σειρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

«Άγριες Mέλισσες»: Ο «Γιάννος», Ιωάννης Αθανασόπουλος, μίλησε για τον ξεχωριστό του ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Ant1.

09.10.2019 | 13:14

«Άγριες Mέλισσες»: Συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό ως «Γιάννος», ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 και απέκτησε αμέσως θαυμαστές. Το πέρασμα του από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μπορεί να ήταν σύντομο αλλά έκανε αίσθηση. Δεν είναι τυχαίο πως όταν οι τηλεθεατές κατάλαβαν πως ο ρόλος του «Γιάννου» τελείωσε, προκλήθηκε παραλήρημα στο twitter. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στον ρόλο του. «Οι Άγριες Μέλισσες είναι τηλεοπτικό ντεμπούτο για μένα και πολύ δυνατό από ό,τι αντιλαμβάνομαι γύρω μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, καταρχάς, στους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους που μου έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο, που ο «Γιάννος» θα είναι χαραγμένος για πάντα στο μυαλό και την ψυχή μου. Είναι ένα δώρο για μένα.

Δεν περίμενα τόση μεγάλη αποδοχή και αγάπη. Έχω λάβει τόση αποδοχή, τόσα μηνύματα, τόση αγάπη που νομίζω ότι δεν χρειάζομαι άλλο στη ζωή μου, έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη. Πίστευα ότι δεν μπορεί να σε σταματάνε στον δρόμο, αλλά η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολύ μεγάλη, Με σταματάνε, μου μιλάνε, φωτογραφιζόμαστε. Έχω λάβει μηνύματα από παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και έχουν δεχτεί μορφές bullying, από ψυχολόγους και ειδικούς που μου αναφέρουν πόσο ωραία έχω αγγίξει τον ρόλο χωρίς υπερβολές και πόσο συγκινητικό είναι το μήνυμα που περνάει αυτός ο ήρωας», σημειώνει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Η ευχάριστη είδηση ήρθε στο τέλος. Ο «Γιάννος» επιστρέφει. «Θα με ξαναδείτε σε flash back σκηνές, όπου θα δικαιολογούνται στο παρελθόν κάποια πράγματα που εμφανίζονται στο παρόν», επισήμανε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

«Άγριες Mέλισσες»: Η συνέντευξη του Ιωάννη Αθανασόπουλου

«Άγριες Mέλισσες»: Λίγα λόγια για τον ρόλο του Γιάννου

Η νέα σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» είναι η αποκάλυψη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και κέρδισε τους τηλεθεατές από το πρώτα κιόλας επεισόδια, δημιουργώντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Το συγκλονιστικό σενάριο, οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, τα κοστούμια, τα σκηνικά (αξίζει να σημειωθεί πως φτιάχτηκε ένα ολόκληρο χωριό για τη σειρά), τα ήθη και τα έθιμα της επαρχίας των προηγούμενων δεκαετιών, τα συναισθήματα που γεννά στον τηλεθεατή και τα θέματα της ελληνικής κοινωνίας που θίγει, είναι μερικά από τα στοιχεία που την κατέστησαν μια από τις καλύτερες φετινές παραγωγές – και είμαστε μόνο στην αρχή.

Η σκιαγράφηση των ηρώων είναι προσεγμένη και ο κάθε ήρωας φέρει τα δικά του χαρακτηριστικά, όπως και τη δική του ιστορία. Ένας από τους ρόλους, όμως, που έκαναν τεράστια εντύπωση και είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό, ήταν εκείνος του Γιάννου. Ενός παιδιού ιδιαίτερου, με ευαισθησίες, με ατόφια συναισθήματα, με ειλικρίνεια, με πολλή αγάπη μέσα του, με αθώα κίνητρα και με αλήθεια. Ο Γιάννος έχει δείγματα σχιζοφρένειας και η ψυχική του ασθένεια τον καθιστά στα μάτια των συγχωριανών του τον «τρελό του χωριού». Η συνεχής απόρριψη, η υποτίμηση, η κακοποίηση, οι σωματικές και λεκτικές είναι μερικές από τις μορφές bullying που δέχεται, όπως και η περιθωριοποίηση από όλη σχεδόν την κοινωνία του χωριού. Η διαφορετικότητά του τον κάνει στα μάτια των άλλων να φαίνεται αδύναμος, ενώ είναι εντελώς το αντίθετο.

Exit mobile version