Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει τι θα γίνει με τον Κωνσταντή (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει τι θα γίνει με τον Κωνσταντή (vid)

Άγριες Μέλισσες: Οι Άγριες Μέλισσες, η σειρά που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την τρέχουσα περίοδο με την τηλεθέαση να παραμένει σταθερά πάνω από το 30%, έχει ένα πολύ ωραίο καστ ηθοποιών.

Άγριες Μέλισσες: Στα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» βρέθηκε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και η Θεοφανία Παπαθωμά προχώρησε σε αποκαλύψεις. Η παρουσιάστρια και ο Αρης Καβατζίκης βρέθηκαν στο καφενείο του χωριού των «Άγριων Μελισσών», που οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές, και μίλησαν με τους συντελεστές της σειράς. Ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά. «Ψήνω τη σεναριογράφο να κάνω κάτι με τον παπά να γυρίσουμε λίγο τα παλιά να κάνουμε κανέναν νούμερο παραπάνω», είπε αστειευόμενη η Θεοφανία Παπαθωμά, που υποδύεται την «Βιολέτα», την ιδιοκτήτρια του καφενείου

Στις «Άγριες Μέλισσες» η Θεοφανία Παπαθωμά ως ζωντοχήρα διατηρεί ερωτική σχέση με τον Κωσταντή, με τον οποίο στα πρώτα επεισόδια είχαν στιγμές πάθους. Οπως αποκάλυψε, ωστόσο, η σχέση τους θα περάσει δύσκολα, καθώς ο «Κωσταντής» θα της κάνει κάτι πολύ άσχημο.

Άγριες Μέλισσες: Η ‘περίπου’ επιστροφή του Γιάννου

Συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό ως «Γιάννος» μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 και απέκτησε αμέσως θαυμαστές. Το πέρασμα του από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μπορεί να ήταν σύντομο αλλά έκανε αίσθηση. Δεν είναι τυχαίο πως όταν οι τηλεθεατές κατάλαβαν πως ο ρόλος του «Γιάννου» τελείωσε, προκλήθηκε παραλήρημα στο twitter.Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στον ρόλο του.

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι τηλεοπτικό ντεμπούτο για μένα και πολύ δυνατό από ό,τι αντιλαμβάνομαι γύρω μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, καταρχάς, στους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους που μου έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο, που ο «Γιάννος» θα είναι χαραγμένος για πάντα στο μυαλό και την ψυχή μου. Είναι ένα δώρο για μένα.

Έχω λάβει μηνύματα από παιδιά που έχουν δεχτεί bullying

Δεν περίμενα τόση μεγάλη αποδοχή και αγάπη. Έχω λάβει τόση αποδοχή, τόσα μηνύματα, τόση αγάπη που νομίζω ότι δεν χρειάζομαι άλλο στη ζωή μου, έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη. Πίστευα ότι δεν μπορεί να σε σταματάνε στον δρόμο, αλλά η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολύ μεγάλη, Με σταματάνε, μου μιλάνε, φωτογραφιζόμαστε. Έχω λάβει μηνύματα από παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και έχουν δεχτεί μορφές bullying, από ψυχολόγους και ειδικούς που μου αναφέρουν πόσο ωραία έχω αγγίξει τον ρόλο χωρίς υπερβολές και πόσο συγκινητικό είναι το μήνυμα που περνάει αυτός ο ήρωας», σημειώνει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Η ευχάριστη είδηση ήρθε στο τέλος. Ο «Γιάννος» επιστρέφει. «Θα με ξαναδείτε σε flash back σκηνές, όπου θα δικαιολογούνται στο παρελθόν κάποια πράγματα που εμφανίζονται στο παρόν», επισήμανε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Άγριες Μέλισσες: Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

Ενθουσιασμένη έχει δηλώσει η Έλενα Ακρίτα με τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Η δημοσιογράφος με ένα σχόλιό της στο λογαριασμό της στο Facebook, αποθέωσε ένα εκ των πρωταγωνιστών, τον Γιώργο Γεροδιδάκη, που υποδύεται τον Μελέτη, τον επιστάτη του Δούκα. «Ο Μελέτης σου θεός. Νιώθω περήφανη για σένα, αγόρι μου» έγραψε η Έλενα Ακρίτα και αμέσως ο ηθοποιός της απάντησε.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 8: Τι θα δούμε σήμερα 9/10

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις