Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νοτοπούλου selfies: Βαριόταν απίστευτα στη Βουλή και αυτό βγήκε προς τα έξω
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου selfies: Βαριόταν απίστευτα στη Βουλή και αυτό βγήκε προς τα έξω

Νοτοπούλου selfies: Η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν άντεξε όπως όλα δείχνουν την... μαραθώνια κοινοβουλευτική διαδικασία και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στον ώμο του Νίκου Παππά.

Νοτοπούλου selfies: Ιδιαίτερα ευδιάθετη ήταν Κατερίνα Νοτοπούλου στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, η οποία αποφάσισε τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για τη Novartis. Βέβαια, για το θέμα καμία όρεξη δεν είχε – αλλά πώς να το κάνουμε – οι πιο… νέοι πρέπει να είναι στη Βουλή θέλουν δε θέλουν. Και η όμορφη Κατερίνα, σίγουρα δεν ήθελε μιας και το κινητό είχε πάρει “φωτιά”. Μετά λοιπόν τον πανζουρλισμό που προκάλεσε με το «τσέο» και τις υπόλοιπες ορολογίες της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την παρουσία της χθες στη Βουλή έδειξε για μια ακόμη φορά την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για τα social media. Η αγάπη της για τις φωτογραφίες και τα social media είναι γνωστή, καθώς οι αναρτήσεις της στο Instagram είναι καθημερινές και πλούσιες.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών για ένα πολύ σοβαρό θέμα – που ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε μετά μανίας σκάνδαλο- η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέβασε selfies στο Instagram. Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε, στο πλευρό της ήταν ο τέως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ενώ στην άλλη ο Χρήστος Γιαννούλης. Με διάθεση να δείξει στήριξη στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, όπως άλλωστε όλη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Κατερίνα Νοτοπούλου «ξέφυγε», αφού με τις λεζάντες της έδειξε πλήρη απαξίωση στην κοινοβουλευτική διαδικασία. Κάποια στιγμή μάλιστα έγειρε και στον ώμο του πρώην υπουργού Παππά, έτοιμη να… κοιμηθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις