Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα: Σε πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα: Σε πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη

Χριστίνα Μπόμπα: Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά έδωσε η παρουσιάστρια, μετά την εμφάνισή της στο «The Voice».

Χριστίνα Μπόμπα: Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά έδωσε η Χριστίνα Μπόμπα, μετά το ντεμπούτο της στην παρουσίαση του «The Voice». «Ήμουν πιο χαρούμενη που ήταν ο Γιώργος. Και πάλι ναι θα έλεγα, δεν έπαιξε το ρόλο στο να πω το ναι. Με το Γιώργο είμαστε σαν οικογένεια, τον έχουμε υιοθετήσει» είπε για τη σχέση με τον συμπαρουσιαστή της Γιώργο Λιανό. Όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλο μέρος της συζήτησης κινήθηκε γύρω από τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Δεν έχουμε βάλει την παράμετρο της βαρεμάρας απλά είμαστε και οι δύο τρελοί, μας αρέσει να κάνουμε καινούργια πράγματα. Με τον Σάκη νιώθω ευτυχισμένη. Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης. Αισθάνομαι ευλογημένη στη ζωή μου που ερωτεύτηκα παράφορα τον άντρα που παντρεύτηκα. Έχει ελαττώματα αλλά πρέπει να σκεφτώ πρώτα. Μπροστά στα προτερήματα είναι αμελητέα». Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της Χριστίνα Μπόμπα με τα πολύωρα γυρίσματα; «Προσπαθούμε να βρεθούμε. Επειδή εγώ ξεκινάω κάτι που ο Σάκης κατέχει πολύ έχω κάποιον να με συμβουλεύσει. Τον συμβουλεύομαι 100%».

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε τη συνέντευξή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρεμιέρα του μουσικού τάλεντ σόου

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κάνω το πρώτο μου βήμα ως παρουσιάστρια στο The Voice και το κάνω αυτό με τον Γιώργο που είναι πάρα πολύ καλός μας φίλος και πάρα πολύ καλός παρουσιαστής. Είχα λίγο άγχος στην αρχή γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα, αλλά όσο προχωρούσε η διαδικασία “λύθηκα”. Και στην παρουσίαση είναι σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου. Είμαστε συμπαρουσιαστές. Εννοείται πως εγώ είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Ο Γιώργος είναι πολύ έμπειρος. Εγώ μαθαίνω από αυτόν και εννοείται πως ηγείται του όλου project». Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα ο νέος κύκλος του μουσικού talent show «The Voice», μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιανό και τη Χριστίνα Μπόμπα.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ αφού αντιμετώπισαν διάφορα εμπόδια κατάφεραν να βγάλουν τον νέο κύκλο του μουσικού talent show στην ημερομηνία που είχε οριστεί από την πρώτη στιγμή. Δηλαδή την 27η Σεπτεμβρίου. Στο “τιμόνι” της παρουσίασης βρίσκονται ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ ακόμα μία νέα είσοδος στο show ήταν αυτή της Ελεονώρας Ζουγανέλη, η οποία κάθισε στην καρέκλα του Κωστή Μαραβέγια. Την πρεμιέρα του πολυσυζητημένου show παρακολούθησε, φυσικά, και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος φρόντισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Όπως έγραψε πάνω σε ένα από τα video: «Soooooo proud of you».

Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη την ημέρα της πρεμιέρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις