Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM Βασίλης Ζούλιας: Όλα όσα είπε για το ριάλιτι και τον εθισμό του στις ουσίες(vid)
LIFESTYLE

GNTM Βασίλης Ζούλιας: Όλα όσα είπε για το ριάλιτι και τον εθισμό του στις ουσίες(vid)

GNTM Βασίλης Ζούλιας: Μία αποκαλυπτική συνέντευξη του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή για το ριάλιτι, τους κριτές και τον εθισμό του στις ουσίες.

GNTM Βασίλης Ζούλιας: Ο Βασίλης Ζούλιας, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για το GNTM, τη μόδα, αλλά και τον εθισμό του στις ουσίες. «Η μόδα στην Ελλάδα ήρθε τα τελευταία χρόνια. Βοήθησαν και οι εκπομπές μόδας. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Η Βίκυ Κουλιανού έκανε καριέρα χωρίς να κάνει πλαστική. Σε έναν κόσμο γεμάτο από Kardashians είναι καλό να είσαι μια Grace Kelly. Είναι καλό να βλέπουμε διαφορετικά μεγέθη στο GNTM. Δεν μου αρέσει, όμως, που φοράνε τόσο αποκαλυπτικά μαγιό. Τη Βίκυ και την Ηλιάνα τις έχουν απορρίψει από πολλές δουλειές στο παρελθόν» τόνισε ιδιαίτερα ο Έλληνας σχεδιαστής.

Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και στην εξάρτησή του από ουσίες και αλκοόλ. Πρόκειται βέβαια για μία πτυχή της ζωής του για την οποία έχει ξαναμιλήσει στο παρελθόν. Ο διάσημος έλληνας σχεδιαστής ανέφερε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι 27 χρόνια καθαρός χωρίς ουσίες. Μου είχαν δώσει πολλές συμβουλές τότε, αλλά δεν καταλάβαινα». Ο ίδιος είπε το μεγάλο «όχι» στις 28 Οκτωβρίου 1992. Μου είχαν δώσει πολλές συμβουλές τότε, αλλά δεν καταλάβαινα. Η χρήση είναι γενικά μια κόλαση. Εμένα μου πήρε 10 χρόνια να καθαρίσω και να αναζητήσω βοήθεια. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν μόνοι τους. Αυτό ήταν και το δικό μου λάθος. Ενώ δεν είναι έτσι. Απευθύνθηκα σε μια ομάδα, την οποία παρακολουθώ μέχρι και σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό» κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη στην εκπομπή ”Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”

GNTM Βασίλης Ζούλιας: ”Είναι σαν να έχω ζήσει δύο ζωές” , αναφέρει ο σχεδιαστής

«Είναι σαν να έχω ζήσει δύο ζωές. Είναι δηλαδή όπως το φίδι που αλλάζει το δέρμα του. Το νόμισμα έχει δύο πλευρές, έχω δει και τις δύο πλευρές της ζωής. Δεν καταλαβαίνω ποιος ήταν εκείνος ο Βασίλης. Δηλαδή, σκέφτομαι κάποιες φορές: «ποιος ήταν ο Βασίλης που έκανε εκείνα τα πράγματα;». Έχω συγχωρέσει εκείνον τον Βασίλη. Στην ουσία, έχω συγχωρέσει πρώτα τον εαυτό μου και μετά όλους τους άλλους», πρόσθεσε. Σε συνέντευξη που είχε δώσει αρκετούς μήνες πριν, είχε κάνει εκτενή αναφορά για τον εθισμό που είχε στις ουσίες και στον τρόπο που μπόρεσε να τον ξεπεράσει. Στη συνέντευξή του λοιπόν εξομολογήθηκε πώς κατάφερε να βάλει τέλος στον εθισμό του στις ουσίες και να επιστρέψει στη ζωή.

Αρχικά, δήλωσε πως κάθε φορά που τον καλούν σε κάποια εκδήλωση σχετική με τα ναρκωτικά, πάντοτε λέει το “ναι” γιατί θέλει να πάψει πια αυτό το ζήτημα να είναι “ταμπού” και να αφυπνίσει τον κόσμο, κάνοντάς τον να δει ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα. “Ο μόνος λόγος που βγαίνω κάποιες φορές και μιλάω για αυτό, είναι γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να εμπνευστεί και να πει “αν έχει καταφέρει ο Βασίλης Ζούλιας να μείνει καθαρός, μπορώ κι εγώ”. Και, φυσικά, μπορεί να μου στείλει μήνυμα στο Facebook κι εγώ προσωπικά να τον πάω στις ομάδες, όπου βρήκα εγώ την ελευθερία μου”, είπε ο Βασίλης Ζούλιας κλείνοντας και δίνοντας μια ελπίδα σε όλους.

GNTM Βασίλης Ζούλιας: ”Τα ναρκωτικά δεν είναι μόδα”, λέει ο πρίγκιπας της μόδας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις