Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Ζευγάρι τσακώθηκε στον δρόμο για τα μάτια των κοριτσιών
LIFESTYLE

GNTM 2: Ζευγάρι τσακώθηκε στον δρόμο για τα μάτια των κοριτσιών

GNTM 2: Τα κορίτσια του GNTM βγήκαν στο κέντρο της Αθηνάς με εσώρουχα και προκάλεσαν πανικό στους δρόμους.

GNTM 2: Μια ιδιαίτερη φωτογράφηση έπρεπε να κάνουν χθες τα κορίτσια του GNTM 2, στο κέντρο της Αθήνας, που τράβηξε τα βλέμματα όλων, προκαλώντας ακόμη και καβγαδάκι. Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να φωτογραφηθούν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μαλεκάκη, με εσώρουχα, κάνοντας μάλιστα ντους, επάνω σε μία ανοιχτή πλατφόρμα την ώρα που διέσχιζε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.  Τα κορίτσια, φορώντας αποκλειστικά τα εσώρουχα τους, έλαβαν μέρος σε μια δοκιμασία, που στόχο έχει να γιορτάσει τη μοναδικότητα του κάθε σώματος.

Άλλες το απόλαυσαν, άλλες δυσκολεύτηκαν πολύ κι άλλες έδειχναν να νιώθουν “θεές”, με όλο τον αντρικό πληθυσμό που περπατούσε στην Αθήνα να κοντεύει να πάθει παράκρουση. Ωστόσο, η Μαρία Μιχαλοπούλου – η σέξι αγρότισσα με τους κοιλιακούς – αντέδρασε, λέγοντας: «Εγώ δεν το κάνω, έχω κι έναν πατέρα».

GNTM 2: Και ποια δεν θα νευρίαζε;

Τα κορίτσια του GNTM 2 τελικά ανέβηκαν στην πλατφόρμα, προσπαθώντας να είναι χαρούμενες και να αναδεικνύουν το σώμα τους χωρίς να είναι σέξι. Ωστόσο, και μόνο το γεγονός πως κυκλοφορούσαν με τα εσώρουχά τους, κάνοντας ντους επάνω σε μια ανοιχτή πλατφόρμα, συγκέντρωσε τα βλέμματα των περαστικών αλλά και των οδηγών των αυτοκινήτων.

Η κάμερα όμως του GNTM κατέγραψε κι ένα απρόοπτο περιστατικό. Ένα ζευγάρι που περπατούσε αμέριμνο άρχισε να τσακώνεται μέσα στην μέση του δρόμου, όταν ο άνδρας κοίταξε τα επίδοξα μοντέλα και η σύντροφός του τσαντίστηκε και του έκανε σκηνή. Τελικά, από την χθεσινή δοκιμασία και το σπίτι του GNTM αποχώρησε η Σίλια.

GNTM 2: Τα νεύρα της Χριστοπούλου

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του GNTM, η Ηλιάνα αλλά και η Ζενεβιέβ επεσήμαναν στα κορίτσια πως δεν είναι σε ένα σχολείο για να μάθουν να ποζάρουν, αλλά είναι ένας διαγωνισμός. Το σχόλιο αυτό βρήκε αντίθετη την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία δεν συμφώνησε μαζί τους. Αυτό έφερε την απίστευτη αντίδραση της Έλενας, η οποία τους γύρισε την πλάτη. «Αυτό το κορίτσι θέλει πολύ μάθημα», είπε η coach των κοριτσιών με την Ζενεβιέβ να απαντάει: «Δεν είμαστε φροντιστήριο».

Εκείνη τη στιγμή η Έλενα Χριστοπούλου φανερά εκνευρισμένη δήλωσε: «Μίλα για εσένα. Εσύ είσαι art director εγώ σου λέω θέλει μάθημα. Δεν ξέρει καθόλου. Είναι η πρώτη φορά. Δεν έρχονται για να μάθουν κιόλας; Άι παρατήστε με».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις