Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Ηλιούπολη: Πώς το φορτηγό σκότωσε τον 56χρονο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Ηλιούπολη: Πώς το φορτηγό σκότωσε τον 56χρονο (vid)

Τροχαίο Ηλιούπολη: Ο οδηγός φορτηγού επεχείρησε να σταματήσει με το σώμα του το όχημα που τσουλούσε, αφού όπως αναφέρουν μαρτυρίες ξαφνικά λύθηκε το χειρόφρενο.

Τροχαίο Ηλιούπολη: Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στην Ηλιούπολη και στοίχισε τη ζωή σε έναν 56χρονο άνδρα, πατέρα 4 παιδιών. Ο οδηγός φορτηγού επεχείρησε να σταματήσει με το σώμα του το όχημα που τσουλούσε, αφού όπως αναφέρουν μαρτυρίες ξαφνικά λύθηκε το χειρόφρενο. Στην προσπάθειά του ωστόσο το φορτηγό τον παρέσυρε και τον σκότωσε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον 56χρονο άνδρα, ωστόσο στιγμές αργότερα κατέληξε.

«Τσούλησε μέχρι τη γωνία και σταμάτησε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και παρατήρησα ότι από κάτω βρισκόταν ένας άνθρωπος. Δεν φαίνονταν παρά μόνο τα πόδια του», λέει στην κάμερα του OPEN TV αυτόπτης μάρτυρας για τα όσα ακολούθησαν λίγο μετά το τραγικό περιστατικό. «Βρέθηκα κοντά μόνο και μόνο για να δω εάν κάποιος χρειαζόταν βοήθεια και έτσι είδα τον άνθρωπο να βρίσκεται κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου», αναφέρει επίσης μία αυτόπτης μάρτυρας.

Τροχαίο Ηλιούπολη: Καταγγελίες κατοίκων

Σε βίντεο που τράβηξε κάτοικος της περιοχής κι εξασφάλισε το Star καταγράφονται οι πρώτες στιγμές από την άφιξη των πυροσβεστών στο σημείο του δυστυχήματος.  Σκύβουν κάτω από τις ρόδες και βλέπουν το σώμα του άτυχου άνδρα. Όταν καταφέρνουν να τον απεγκλωβίσουν βρίσκονται μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του νεκρού άνδρα. Σε απόσταση αναπνοής από το σημείο υπάρχει ένα σχολείο. Ευτυχώς την ώρα του δυστυχήματος τα παιδιά βρίσκονταν μέσα στις αίθουσες και έκαναν μάθημα, διαφορετικά πιθανόν να είχαμε κι άλλα θύματα. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν στο Star πως στο σημείο έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα, προσθέτοντας ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις