Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Όλγα Τρέμη κανάλι: Στην ΕΡΤ η δημοσιογράφος μετά από 5 χρόνια απουσίας
ΕΛΛΑΔΑ

Όλγα Τρέμη κανάλι: Στην ΕΡΤ η δημοσιογράφος μετά από 5 χρόνια απουσίας

Όλγα Τρέμη κανάλι: Η τελευταία τηλεοπτική στέγη της Όλγας Τρέμη ήταν το MEGA και τώρα επιστρέφει με πολιτική εκπομπή σε άλλο μεγάλο κανάλι.

Όλγα Τρέμη κανάλι: Έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας, η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στην τηλεόραση. Η δημοσιογράφος θα βρεθεί ξανά στην κρατική τηλεόραση, όπου ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Όπως ανέφερε, η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, όπου θα αναλάβει πολιτική εκπομπή, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Αντριάννα Παρασκευοπούλου.

Η εκπομπή θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ όπως αναφέρθηκε στο Happy Day, η κ. Τρέμη δεν θέλει να ξαναπαρουσιάσει δελτίο ειδήσεων. Στο πλευρό της θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δελατόλας και Ηλίας Κανέλλης. Την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Νικόλ Λιβαδάρη. Πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής, είναι η Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και στις αρχές Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις