Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάνος Μεταξόπουλος: “Λύγισε” ο Πάνος Μεταξόπουλος με την ερώτηση της Μενεγάκη
LIFESTYLE

Πάνος Μεταξόπουλος: “Λύγισε” ο Πάνος Μεταξόπουλος με την ερώτηση της Μενεγάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος και μίλησε για όλα

Πάνος Μεταξόπουλος: Μπορείς να μου πεις γιατί σήμερα είσαι τόσο ευσυγκίνητος; Αισθάνομαι ότι είσαι έτοιμος να σου φύγει ένα δάκρυ», παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη στον καλεσμένο της, το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Πάνος Μεταξόπουλος, συγκινημένος, μίλησε για την απώλεια της μητέρας του: «Της μητέρας μου τής τα είπα όλα και μου τα είπε όλα. Κι αυτό είναι τρομακτικά σημαντικό για μένα, γιατί νομίζω ότι θα ένιωθα ένα τεράστιο κενό εάν υπήρχε κάτι που δεν της το είχα πει.

Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να πάρω τόσο πολύ αγάπη και να την δώσω. Το ότι έδωσα στην Αγγελική το δαχτυλίδι της μητέρας μου, ήταν ότι πιο πολύτιμο μπορούσα να της δώσω. Να της έπαιρνα μονόπετρο, το πιο ακριβό του κόσμου, δεν μου έλεγε τίποτα. Γιατί όταν ήξερα ότι φοράει κάτι από τη μάνα μου ήταν αλλιώς».

Πάνος Μεταξόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση

Η μητέρα του, Μαριάννα Δρίνη, έφυγε από τη ζωή στις 29 Δεκεμβρίου του 2016. Τη δυσάρεστη είδηση είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο χορογράφος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook. «12 μέρες το κρατάω… Δεν έχω λόγια να το γράψω… μα ούτε τη δύναμη… απλά από εκείνη τη μέρα όλα άλλαξαν. Υπέροχη μανούλα μου, μου λείπεις πολύ. 29-12-2016 έφυγες», έγραψε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Πάνος Μεταξόπουλος: Ποια ήταν η μητέρα του

Η μητέρα του Πάνου Μεταξόπουλου και πρώτη σύζυγος του Φώτη Μεταξόπουλου υπήρξε σπουδαία χορεύτρια στο μπαλέτο. Ο Φώτης Μεταξόπουλος έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη γνωριμία του με την Μαριάννα Δρίνη: «Την πρώτη μου σύζυγο, τη χορεύτρια Μαριάννα Δρίνη, που είναι η μητέρα του γιου μου του Πάνου, τη γνώρισα σε ένα μπαλέτο στην Αίγυπτο. Ήταν και παρτενέρ μου στις πρώτες εμφανίσεις μου στο Ακροπόλ».

Πάνος Μεταξόπουλος: Ο γάμος με την Αγγελική

Την τελευταία μέρα του καλοκαιριού ο διάσημος χορευτής και χορογράφος, Πάνος Μεταξόπουλος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Αγγελική Φατούρου, ύστερα από ενάμιση περίπου χρόνο σχέσης. Το μυστήριο τελέστηκε την Κυριακή 31 Αυγούστου στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, στην κορυφή της βραχονησίδας Δορούσα απέναντι από το Αγκίστρι, σε κλειστό κύκλο.

Πάνος Μεταξόπουλος: Ο πατέρας του στο πλευρό του

Το ζευγάρι πάντρεψε ο κολλητός φίλος του χορογράφου, Κίμωνας Σπανόπουλος με τη σύζυγό του Ζωή, ενώ η νύφη Αγγελική Φατούρου, εντυπωσίασε με το λευκό μίνι νυφικό της. Ο Πάνος Μεταξόπουλος μετά την τελετή, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακολούθους στο Instagram υλικό από το πάρτι που ακολούθησε. Τα τελευταία χρόνια, ο Πάνος Μεταξόπουλος διατήρησε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και έτσι, ο δεύτερος γάμος του αποτέλεσε για πολλούς έκπληξη. Από το πλευρό του Πάνου Μεταξόπουλου, φυσικά δεν μπορούσε να λείπει ο πατέρας του Φώτης Μεταξόπουλος, ενώ πατέρας και γιος εντυπωσίασαν για ακόμα μια φορά με τη χορευτική τους δεινότητα.

Πάνος Μεταξόπουλος: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή “Ελένη”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις