Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 αποχώρηση: Τα φίδια, η άγρια της παρέας και ο Στέφανος, που τρέλανε τις γυναίκες
LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση: Τα φίδια, η άγρια της παρέας και ο Στέφανος, που τρέλανε τις γυναίκες

GNTM 2 αποχώρηση: Ήταν η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για τα φετινά μοντέλα του ριάλιτι μόδας και ο πήχης ήταν πολύ υψηλός, όπως και οι απαιτήσεις των κριτών.

GNTM 2 αποχώρηση: Στο πλατό του GNTM 2 βρέθηκαν για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μοντέλων, με την πρώτη αποχώρηση να είναι γεγονός. Τα κορίτσια στη δεύτερή τους δοκιμασία κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με φίδια. Κάποιες έδειξαν να το απολαμβάνουν και άλλες ήρθαν αντιμέτωπες με έναν από τους φόβους τους. Η Σουζάνα, μάλιστα, ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς δεν φοβόταν πάρα πολύ. Τα κορίτσια του GMT 2, ωστόσο, έβαλαν στην άκρη τη φοβία τους και πόζαραν έχοντας τα φίδια πάνω τους. Η αλήθεια είναι πως ορισμένες τα κατάφεραν πολύ καλά, δείχνοντας πως τίποτα δεν θα τις κάνει να μείνουν μακριά από το όνειρό τους. Η Αργυρώ Μαγγλάρη, ωστόσο, δεν τα πήγε όπως θα ήθελε και έτσι αποχώρησε από το GNTM 2, επιβεβαιώνοντας τα spoilers.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον διατροφολόγο, που αφού τα κορίτσια είχαν ακούσει ότι έπρεπε να «στεγνώσουν» τώρα πολλά από αυτά έχουν ποσοστό λίπους 16% και πρέπει να προσέξουν και να τρώνε σωστά. Και αμέσως μετά ήρθε η ώρα για τα φίδια. Κόκκινα, κίτρινα, ριγέ, λεπτά, χοντρά, ένα φίδι λίγο πιο ζωηρό μπήκε στο παντελόνι μιας υποψήφιας ένα άλλο απείλησε το χέρι της Μαρίας που για λόγους υγείας δεν έπρεπε οπότε και απομακρύνθηκε από τη δοκιμασία, άλλο μπήκε μέσα στη μπλούζα υποψήφιας και άλλο μπλέχτηκε στα μαλλιά.

GNTM 2 αποχώρηση: Το οικολογικό μήνυμα

Τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν κρατώντας φίδι και όχι φορώντας δέρμα φιδιού, περνώντας το οικολογικό το μήνυμα, «φοράμε ψεύτικο φίδι και παίζουμε με το αληθινό». Έντονες ήταν οι αντιδράσεις με πρώτη την Σουζάνα να ξεσπά σε λυγμούς από φόβο. Οι περισσότερες είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους, η Καγιά έλεγε «αγάπη μου δεν το ‘χεις ακόμα» και η Ζενεβιέβ ούρλιαζε «το πρόσωπό σου πιο ήρεμο». Ωστόσο όλα πήγαν καλά, τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν και έφτασε και η ώρα της αποχώρησης.

GNTM 2: Ο κούκλος με τα φίδια

Στο όλο κόνσεπτ βοηθός τους, ο Στέφανος, ένας μελαχρινός άντρας, γητευτής των φιδιών, αλλά και των κοριτσιών που τα ηρεμούσε και τα βοηθούσε να πιάσουν σωστά το φίδι και να κάνουν την πόζα τους. Ο γοητευτικός άντρας ονομάζεται Στέφανος Γιαννακόπουλος και με το που έκανε την εμφάνισή του τρέλανε τον γυναικείο τηλεοπτικό κοινό. Ο νεαρός είναι 23 ετών, κυρίως ζει εκτός Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ασχολείται με το μπάσκετ ενώ έχει σπουδάσει και Βιοχημεία στο Hillsdale College στο Μίσιγκαν. Όσον αφορά στην Ελλάδα ο Στέφανος είναι επαγγελματίας εκτροφέας ερπετών, σερ μία οικογενειακή επιχείρηση και αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθε στο πλατό του GNTM.

GNTM 2: To άτακτο φίδι

Κάποιες κοπέλες κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τη διαδικασία χωρίς πολλά εμπόδια, άλλες κατέρρευσαν και μόνο στη θέα των φιδιών, ενώ κάποιες άλλες έζησαν αστείες στιγμές με τα ερπετά. Συγκεκριμένα, η Μαρτίνα είχε μια “επεισοδιακή συνάντηση” με το φίδι που της δόθηκε να φωτογραφηθεί. Καθώς ήταν στο set και δοκίμαζε διάφορες πόζες και έχοντας χημεία με τα ζώα, το ένα από τα δύο φίδια που κρατούσε, τρύπωσε το πίσω μέρος του παντελονιού της και έφτασε μέχρι και το γόνατό της. Αμέσως η παίκτρια άρχισε να ουρλιάζει με παγωμένο βλέμμα και φώναξε τον εκπαιδευτή να έρθει να το βγάλει απ΄το παντελόνι της.

Η Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ, ο φωτογράφος αλλά και όλα τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια, όπως και η ίδια. Οι χρήστες του twitter, πάντως, διασκέδασαν πολύ με το περιστατικό, λόγω των περίεργων εκφράσεων στο πρόσωπο της Μαρτίνας τη στιγμή εκείνη, αλλά και του ότι έγινε πολύ ξαφνικά το περιστατικό.

https://twitter.com/full_of_helium/status/1181336836746166274?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1181336836746166274&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpsixagogia%2Ftileorasi%2Fgntm-to-fidi-trypose-sto-panteloni-tis-kai-to-twitter-to-glentise.7512484.html

GNTM 2 αποχώρηση: Η ‘έκρηξη’ της Καγιά

Οι κριτές έπιασαν τις φωτογραφίες στα χέρια τους και ήρθε η ώρα της κρίσης. Η χειρότερη εικόνα και κριτική ακούστηκε για την Αργυρώ η οποία σοκαρίστηκε από τα αρνητικά σχόλια και την έντασή τους. Ακολούθησε αυτή της Άννας με την Βίκυ Καγιά να της λέει «Πόζαρες πολύ παλιακά, πολύ λάθος». «Είδαμε και την Ασημίνα και την Εμμανουέλα να κάνουν κάτι πολύ απλό και κάτι φανταστικό» είπε η Βίκυ Καγιά. «Άννα μου. Παρεξηγείσαι, αντιδράς, δεν συνεργάζεσαι. Αυτό μπορεί να ναι καλό όταν είσαι σούπερ μοντέλο και τα κάνεις όλα τέλεια, τώρα όμως».

GNTM 2 αποχώρηση: Νικήτριες και χαμένες της δοκιμασίας

Νίνα και Σπυρούλα ήταν οι νικήτριες της δοκιμασίας και πλεονέκτημα για την επόμενη πήρε η Νίνα. Πολλές από τις κοπέλες ξέσπασαν σε κλάματα από την ένταση, η Γκλόρια, η Αργυρώ και η Σουζάνα έμειναν στο τέλος προκειμένου να επιλεγεί αυτή οποία θα αποχωρήσει και από το GNTM αποχώρησε τελικά η Αργυρώ.

Την πρώτη αποχώρηση είχαμε χθες από το GNTM μετά από μία δοκιμασία που είχε φίδια, κλάματα αλλά και ένα οικολογικό μήνυμα. Η Αργυρώ Μαγγλάρη όμως δεν τα κατάφερε και ήταν η κοπέλα που έφυγε από το ριάλιτι μοντέλων.Μετά την δοκιμασία με την κάθετη πασαρέλα, τα κορίτσια χθες ήρθαν αντιμέτωπες με φίδια καθώς η φωτογράφηση περιελάμβανε πολλών ειδών φίδια με τον Στέφανο, τον γητευτή τους να εντυπωσιάζει τόσο τα μοντέλα όσο και το κοινό. Η Σουζάνα έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι φοβόταν να πιάσει το φίδι και ξέσπασε σε κλάματα αλλά ο φόβος της ήταν τόσο μεγάλος που είχε μία από τις τρεις χειρότερες φωτογραφίες με την Γκλόρια και την Αργυρώ.

GNTM 2 αποχώρηση: Μία ήθελε να φύγει μόνη της…
GNTM 2 αποχώρηση: Μία έφυγε…

GNTM 2 αποχώρηση: Το πρώτο μήνυμα της Αργυρώς Μαγγλάρη

Κάποια όμως έπρεπε να αποχωρήσει, με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει πως τελικά από το ριάλιτι μόδας αποχωρεί η Αργυρώ Μαγγλάρη, επιβεβαιώνοντας τα spoilers. Η 25χρονη, λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της από το GNTM, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, όπου ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν. «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ενθαρρυντικά μηνύματα που μου στέλνετε. Μου δίνετε άπειρη δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, τώρα αρχίζουν όλα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλου σας ξεχωριστά» έγραψε η Αργυρώ που αποχώρησε από το GNMT.

GNTM 2 αποχώρηση: Η Αργυρώ Μαγγλάρη στο πλατό των Κου Κου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις