Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριες μέλισσες: Η αποκάλυψη της σεζόν
LIFESTYLE

Άγριες μέλισσες: Η αποκάλυψη της σεζόν

Άγριες μέλισσες: Ο Κυπραίος καταφέρνει να βάλει στη θέση του τον Δούκα, βρίσκοντας έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσεγγίσει την Ελένη.

Άγριες μέλισσες: Αναμφισβήτητα οι Άγριες μέλισσες υπήρξαν η αποκάλυψη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η σειρά κέρδισε τηλεθεατές και κριτικούς από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, δημιουργώντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Το συγκλονιστικό σενάριο και οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών την κατέστησαν μια από τις καλύτερες φετινές παραγωγές. Παράλληλα, τα κοστούμια και τα σκηνικά αναδεικνύουν μια παραγωγή πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Αξίζει να σημειωθεί πως για τις ανάγκες της σειράς φτιάχτηκε ένα ολόκληρο χωριό.

Από την άλλη η σειρά αναδεικνύει τα ήθη και τα έθιμα της επαρχίας των προηγούμενων δεκαετιών. Πρόκειται για μια Ελλάδα του παρελθόντος, αλλά όχι τόσο μακρινή. Τα συναισθήματα που γεννά στον τηλεθεατή και τα θέματα της ελληνικής κοινωνίας που θίγει βρίσκουν την ανταπόκρισή τους στο παρόν. Ακόμα, η σκιαγράφηση των ηρώων είναι προσεγμένη και ο κάθε ήρωας φέρει τα δικά του χαρακτηριστικά, όπως και τη δική του ιστορία. Όλα αυτά την έχουν ανεβάσει στο τοπ της τηλεθέασης και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Άγριες μέλισσες: Τι θα δούμε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

Ο Κυπραίος καταφέρνει να βάλει στη θέση του τον Δούκα, βρίσκοντας έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσεγγίσει την Ελένη. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα. Ή θα ακολουθήσει τη καρδιά της και θα πει το ναι στον έρωτα του ή ο ίδιος θα ξαναγυρίσει στο Παρίσι. Ο Νέστορας λαμβάνει μια επιστολή που ανατρέπει τα δεδομένα για την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τον Μιλτιάδη να τον ακολουθήσει στη μετάθεση που θα πάρει. Ο Δούκας δίνει ένα γερό μάθημα στην Ελένη, για την προσβολή της, προκαλώντας την οργή του Νικηφόρου. Παράλληλα ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει τον Λάμπρο να κρατήσει τη θέση του, η Ασημίνα δίνει την απάντηση της στο τελεσίγραφο του Νικηφόρου, ενώ η συνεργασία του Κυπραίου και της Μυρσίνης αποκαλύπτεται σε κάποιον με απρόσμενες συνέπειες…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις