Ηθοποιός ταξιτζής νέα: Κατάθεση μήνυσης για ψευδορκία

ΕΛΛΑΔΑ

Ηθοποιός ταξιτζής νέα: Κατάθεση μήνυσης για ψευδορκία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Ηθοποιός ταξιτζής νέα: Ο γνωστός ηθοποιός συνεχίζει να βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού μηνύει τον αυτοκινητιστή.

08.10.2019 | 16:23

Ηθοποιός ταξιτζής νέα: Ο γνωστός ηθοποιός, που συνεχίζει να βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού από τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, μηνύει τον αυτοκινητιστή για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία αλλά και για σωματικές βλάβες. Ο ηθοποιός στις 13 Νοεμβρίου 2018 φέρεται να βίασε ταξιτζή, χρησιµοποιώντας δηµοφιλή πλατφόρµα µίσθωσης ταξί για να «ψαρέψει» το θύµα του. Ο γνωστός ηθοποιός, που συνεχίζει να βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού από τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, μηνύει τον αυτοκινητιστή για ψευδορκία αλλά και για σωματικές βλάβες, υποστηρίζοντας ότι όλα όσα κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή και εισαγγελέα, είναι ψέματα.

Μάλιστα ο ηθοποιός ισχυρίζεται στη μήνυσή του ότι ο ταξιτζής τον χτύπησε στη πλάτη ρίχνοντάς τον κάτω το βράδυ που τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ στην αρχή εκλιπαρούσε τους γιατρούς «να σώσουν το παιδί», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Ο 29χρονος ηθοποιός στις 25 Νοεμβρίου θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας και θα βρεθεί αντιµέτωπος µε τις κατηγορίες του βιασµού και της προµήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Θυμίζουμε ότι οι δικαστές αναφέρουν στο βούλευμά τους ότι προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο ηθοποιός τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις, ενώ η µεθοδικότητα µε την οποία έδρασε για να παραπείσει τον παθόντα και οι συνεχείς αναζητήσεις σε οδηγούς ταξί οδηγούν στο συµπέρασµα πως «αν αφεθεί ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλες αξιόποινες πράξεις».

 Ηθοποιός ταξιτζής: Η υπόθεση της μοιραίας νύχτας

Πρόκειται για μία πολύ περίεργη υπόθεση, η οποία παρουσιάζει και πολλά κενά, δεδομένου του ότι ο 24χρονος ταξιτζής είχε κενά μνήμης. Το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, ο ηθοποιός κάλεσε μέσω εφαρμογής του κινητού του ένα ταξί -που σημαίνει ότι τον επέλεξε ανάμεσα σε αρκετούς οδηγούς- για να τον μεταφέρει από το κέντρο της Αθήνας στους Αμπελοκήπους. Εκεί τον περίμεναν τρεις φίλοι του, με τους οποίους ο Γιώργος Καρκάς είχε μια σύντομη συνομιλία έξω από το ταξί. Ο 24χρονος ταξιτζής υποστηρίζει πως οι άνδρες τού ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά, εκείνος αρνήθηκε και έφυγε αμέσως από το σημείο, με τον 29χρονο να έχει παραμείνει μέσα στο ταξί.

Κατά μία πρώτη εκδοχή, ο οδηγός σταμάτησε για να πάρει κάτι από το περίπτερο, και εκείνη ακριβώς τη στιγμή υποστηρίζει πως ο πελάτης τού έριξε κάτι στον καφέ του. Κατά μία άλλη εκδοχή, ο πελάτης, ο ηθοποιός δηλαδή, ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει για να πάρει κάτι από το περίπτερο, εκείνος τον ακολούθησε φοβούμενος ότι θα φύγει χωρίς να τον πληρώσει και επιστρέφοντας στο ταξί ο ηθοποιός τού έριξε κάτι στον καφέ. Το αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός να νιώθει κατά διαστήματα ότι «βυθίζεται» και το μόνο που θυμάται είναι αποσπασματικές εικόνες. «Θυμάμαι να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο και να μου χαϊδεύει το στήθος», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, προσθέτοντας ότι έβλεπε τον επιβάτη να τον αγγίζει στα γεννητικά όργανα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Ηθοποιός ταξιτζής: «Τι μου έριξες στον καφέ, ρε αλήτη;», τα πρώτα λόγια του ταξιτζή αφού συνήλθε

Ακολούθησε ένα μεγάλο κενό, έως τη στιγμή που ο ταξιτζής συνήλθε κάπως και είδε λιπόθυμο τον 29χρονο, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στο Ιπποκράτειο. Όμως, μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο, άρχισε και ο ίδιος να ζαλίζεται πάλι και ένιωθε να μουδιάζουν τα άκρα του. Ακολούθησε ένα άγριο επεισόδιο, με τον ταξιτζή να ορμά στον ηθοποιό με γροθιές και να του φωνάζει: «Τι μου έριξες στον καφέ, ρε αλήτη; Τι θέλατε να μου κάνετε, ρε αλήτες;». Οι γιατροί έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον οδηγό ταξί τον βρήκε σεξουαλικά κακοποιημένο. Για το συμβάν κλήθηκαν στο νοσοκομείο οι άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι συνέλαβαν τον πελάτη, καθώς είχε πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι. Οι γιατροί, μάλιστα, που μπήκαν μέσα στο ταξί επεσήμαναν στους αστυνομικούς ότι διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά από τη ναρκωτική ουσία.

Ηθοποιός ταξιτζής: Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη του ηθοποιού λίγους μήνες πριν

Exit mobile version