Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο: Το stop του Θανάση στα μούτρα του Γιάννη (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο: Το stop του Θανάση στα μούτρα του Γιάννη (vid)

Αντετοκούνμπο: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκλεψε την παράσταση στην προπόνηση των Μιλγουόκι Μπακς, όταν μπροστά σε 13.000 θεατές σταμάτησε με εκπληκτικό τρόπο δύο προσπάθειες του Γιάννη

Αντετοκούνμπο: Όσοι βιάστηκαν να κοροϊδέψουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο για τον τρόπο που πήρε μεταγραφή στους Μιλγουόκι Μπακς είναι ώρα να καταπιούν την γλώσσα τους. Ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες και εμπόδια. Το έχει αποδείξει άλλωστε στη μικρή καριέρα που έχει κάνει μέχρι τώρα. Ο Θανάσης λοιπόν ήταν εκείνος που αποθεώθηκε από το κοινό του «Fiserv Forum» του Μιλγουόκι, περίπου 13.000 θεατές, όταν έπαιξε άμυνα τον «Greek Freak» και του έριξε ένα ξεγυρισμένο stop στα μούτρα.

Ο Θανάσης έπαιξε άμυνα τον Γιάννη και σε δύο περιπτώσεις τον έβγαλε εκτός ρυθμού, χάρη στην τρομερή ενέργειά του. Στη μία από αυτές μάλιστα τον σταμάτησε με μια εντυπωσιακή τάπα στα μούτρα, ξεσηκώνοντας το κοινό. Απέδειξε μάλιστα ότι δεν έκανε το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να κάθεται στον πάγκο αλλά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του όποτε αυτό είναι απαραίτητο. Θα είναι πολύ χρήσιμος δηλαδή με τα φοβερά και τρομερά αθλητικά προσόντα του.

https://twitter.com/HannahBehnke/status/1180979491373539328?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1180979491373539328&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2FBasket%2FUSA%2FNBA%2Foi-duo-faseis-poy-o-thanashs-esvhse-ton-giannh-antetokounmpo.5613336.html

Ήττα για τον Γιάννη

Στο παιχνίδι που ήταν ουσιαστικά οικογενειακό διπλό η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ηττήθηκε 97-95, με τον ίδιο να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση πετυχαίνοντας 29 πόντους. Οι δύο φάσεις που τον σταμάτησε ο Θανάσης ήταν στο πρώτο μέρος, με το κοινό να τον αποθεώνει για την μαχητικότητα, το πείσμα και την ενέργειά του. Έκανε πραγματικά δύσκολη τη ζωή του αδερφού του, αλλά τέτοιου είδους μονομαχίες θα είναι πλέον πιο συχνές στις προπονήσεις της ομάδας και θα βοηθήσουν τον Γιάννη, ως ηγέτη των «ελαφιών», να βελτιωθεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να οδηγήσει τους Μπακς στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Όποιος πιστεύει λοιπόν ότι ο Θανάσης είναι… διακοσμητικός, αρκεί να ρίξει μια ματιά στο παραπάνω βίντεο που αποδεικνύει ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμος στην προσπάθεια του Γιάννη να βελτιωθεί. Και γι’ αυτό δεν θα αγωνίζεται μόνο στην σκιά του. Ταλεντάρα ο «Greek Freak» αλλά την ψυχή του Θανάση δεν θα την αποκτήσει ποτέ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις