”Έρωτας μετά” 7/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”Έρωτας μετά” 7/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

''Έρωτας μετά'' 7/10: Η σειρά του Alpha επιστρέφει απόψε στις τηλεοπτικές οθόνες με νέο επεισόδιο και πολλές ανατροπές.

07.10.2019 | 10:01

”Έρωτας μετά” 7/10: Η σειρά του Alpha ”Έρωτας μετά” επιστρέφει σήμερα Δευτέρα στις τηλεοπτικές μας οθόνες και φέρνει νέο επεισόδιο με καταιγιστικές εξελίξεις. Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει ”Έρωτας μετά”. Ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ που προβάλλεται κάθε Δευτέρα,Τρίτη και Τετάρτη στις 21.50. Ένα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα της γυ­ναίκας εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυ­ναίκα; Ποια είναι;

Η αναγνώρισή τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές. Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους πυροδότησε μία απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή τους αρμονία ήταν μία ψευδαίσθηση. Ο πόνος βαθύς, αλλά η ανάγκη να αποκαλυφθεί π αλήθεια επιτακτική», είναι ένα μέρος της σύνοψης. Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου, ενώ τη σκη­νοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος.

”Έρωτας μετά” 7/10: Οι εξελίξεις του αποψινού επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Ηλέκτρα οργανώνουν μια διήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο, προσκαλώντας και την Άννα με το Χρήστο. Η ένταση μεταξύ Κωνσταντίνου και Ηλέκτρας είναι ακόμα εμφανής, ενώ το διήμερο διακόπτεται από μια ξαφνική/ δραματική εξέλιξη που κλιμακώνει το διαζύγιο Αντιγόνης και Λύσανδρου και αλλάζει την ισορροπία του Κωνσταντίνου.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Γιώργος φτάνει στην πόρτα του Αποστόλη για να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στο Χρήστο στο χωριό και κατά πόσο εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο Απόστολος όμως δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί την παραμικρή πληροφορία μαζί του και τον διώχνει επισημαίνοντάς του πως στο χωριό οι κανόνες της πόλης δεν περνάνε. Ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή των παιδιών του για την ανεύθυνη στάση του και την επιθυμία τους να αλλάξει συμπεριφορά ενώ η Νόρα βλέποντας πως ο Γιώργος αγνοεί τα λεγόμενά της, παίρνει πρωτοβουλία να πάει να ψάξει μόνη της και κρυφά από τον Γιώργο για το σπίτι των δύο εραστών. Πίσω στο παρελθόν, η κηδεία του Λύσανδρου συγκεντρώνει τους πάντες σ’ ένα χώρο, δημιουργώντας μια μίξη που ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποδειχθεί εκρηκτική.

”Έρωτας Μετά” 7/10: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Exit mobile version