Αναστασία Παντούση “Κόκκινο Ποτάμι”: Η νέα πρωταγωνίστρια …κάτι μας θυμίζει

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναστασία Παντούση “Κόκκινο Ποτάμι”: Η νέα πρωταγωνίστρια …κάτι μας θυμίζει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αναστασία Παντούση "Κόκκινο Ποτάμι": Η νεαρή πρωταγωνίστρια, έχοντας δει πια το πρώτο επεισόδιο της ολοκαίνουργιας σειράς εποχής του Open, μιλά για τον ρόλο της "Ιφιγένειας".

07.10.2019 | 15:49

Αναστασία Παντούση “Κόκκινο Ποτάμι”: Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση δεν θυμίζει σε τίποτα τον ρόλο της, στη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, “Κόκκινο Ποτάμι”.  Η Αναστασία Παντούση εμφανίστηκε πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στη σειρά, “Συμμαθητές”, του ΑΝΤ1. Το καλοκαίρι του 2014, η ηθοποιός μετά τις σπουδές της ως νηπιαγωγός, πέρασε από ένα casting για την καθημερινή σειρά του ANT1, σε  σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Τελικά, κέρδισε μία θέση στο βασικό καστ του πρώτου κύκλου της σειράς υποδυόμενη τη Σοφία Λινάρδου.

Τη σεζόν 2016-2017 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά “Σαν Οικογένεια” που προβλήθηκε για μία σεζόν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου. Την ίδια χρονιά επανεμφανίστηκε στους Συμμαθητές δύο χρόνια μετά την αποχώρησή της από τη σειρά συνεχίζοντας ως την ολοκλήρωση της.

Αναστασία Παντούση – Ιωάννης Παπαζήσης

Αναστασία Παντούση “Κόκκινο Ποτάμι”: Ο ρόλος πριν γίνει η μούσα του Μανουσάκη

Το 2017 εντάχθηκε στο βασικό καστ του δεύτερου κύκλου της καθημερινής σειράς “Έλα στη θέση” μου στο ρόλο της Βασιλίνας Σουλτς. Η συνεργασία της με τη σειρά συνεχίστηκε και για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων. Και τώρα ήρθε η ώρα να τη δούμε σε έναν ρόλο πραγματική έκπληξη.

Αναστασία Παντούση “Κόκκινο Ποτάμι”: Τα λόγια των γονιών της

Η Αναστασία Παντούση, έχοντας δει πια το πρώτο επεισόδιο της ολοκαίνουργιας σειράς εποχής του Open «Το Κόκκινο Ποτάμι», μίλησε στο gossip-tv για τον ρόλο της «Ιφιγένειας», και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι φέρει ευθύνη ενσαρκώνοντας την συγκεκριμένη ηρωίδα. Η νεαρή πρωταγωνίστρια εξομολογήθηκε τα λόγια των γονιών της όταν τους ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στο cast της εν λόγω παραγωγής, με τη συγκίνησή της να είναι έκδηλη.

Exit mobile version