Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Τι θα δούμε σήμερα 7/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Τι θα δούμε σήμερα 7/10

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται απόψε με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Δευτέρα σήμερα και η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» , σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη, και σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου και Σταμάτη Πατρώνη, επιστρέφει στις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού με νέο επεισόδιο. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την αναπάντεχη αποκάλυψη του Γιάννου στην Ελένη, ο οποίος είδε το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Σέργιου, τις τρεις αδερφές. Παρά το γεγονός ότι τη διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να τις προδώσει, η Ελένη παίρνει την απόφασή της. Παράλληλα, ένας μυστηριώδης άντρας καταφτάνει στο χωριό, έτοιμος να ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Ένας άντρας που δεν έχουμε ξαναδεί ως τώρα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής.Πρόκειται βέβαια για τον Θωμά Κυπραίο, τον ρόλο του οποίου θα υποδυθεί ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, τον οποίο προσέλαβε η Μυρσίνη, η μητέρα του δολοφονημένου Σέργιου Δούκα, η οποία ψάχνοντας στοιχεία για τον δολοφόνο του γιου της, είναι σίγουρη για την ενοχή της Ελένης. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης αιχμαλωτίζουν τον Γιάννο και τον φέρνουν στον Δούκα για να τον ανακρίνει για τον φόνο του γιου του. Ταυτόχρονα η Ελένη αποφασίζει να πάει να παραδοθεί κρυφά από τις αδερφές της.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Η αυτοκτονία του Γιάννου και η επιμονή της Μυρσίνης

Το αποψινό επεισόδιο της Δευτέρας έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες με νέα δεδομένα που θα ανατρέψουν γι’ ακόμα μια φορά την πλοκή της σειράς. Τα νέα για την αυτοκτονία του Γιάννου πέφτουν σαν κεραυνός στο Διαφάνι. Το δαχτυλίδι του Σέργιου και ένα γράμμα που βρίσκονται πάνω στα ρούχα του Γιάννου δεν αφήνουν καμία αμφιβολία πως αυτός είναι και ο δολοφόνος. Ο Γιάννος αυτοκτόνησε από ενοχές για τον φόνο του Σέργιου. Ο Μιλτιάδης αρνείται να το πιστέψει, το ίδιο και η Μυρσίνη που συνεχίζει να πιστεύει στην ενοχή της Ελένης και δίνει στον Κυπραίο εντολή να μη σταματήσει σε καμία περίπτωση τις έρευνες γύρω από την δολοφονία του γιου της αναζητώντας κι άλλα στοιχεία. Η Ελένη και οι αδερφές της ‘βουλιάζουν’ περισσότερο στις ενοχές τους.

Είναι σίγουρες ότι κάποιος άλλος προκάλεσε το θάνατο του Γιάννου αλλά ο μόνος τρόπος να το αποδείξουν είναι να μιλήσουν για τη δική τους ενοχή. Θα πάρουν άραγε αυτόν το δύσκολο δρόμο χωρίς επιστροφή; Η υπόθεση δεν κλείνει ούτε για τον Νέστορα που αναλαμβάνει ρόλο ιατροδικαστή. Παράλληλα η Ασημίνα προσπαθεί να βγάλει απ’ την καρδιά και το μυαλό της τον Νικηφόρο, παρά τις πιέσεις του. Ταυτόχρονα ο Παναγιώτης αποφασίζει να εξομολογηθεί στον παπά Γρηγόρη ένα ένοχο μυστικό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις