Σάσα Μπάστα γάμος: Διπλή η χαρά για το ερωτευμένο ζευγάρι

LIFESTYLE

Σάσα Μπάστα γάμος: Διπλή η χαρά για το ερωτευμένο ζευγάρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Σάσα Μπάστα γάμος: Παντρεύτηκε η γνωστή τραγουδίστρια τον αγαπημένο της Δημήτρη Κουσαθάνα στη Μύκονο, ενώ η χαρά ήταν διπλή αφού βάφτισαν και την κόρη τους

07.10.2019 | 13:21

Σάσα Μπάστα γάμος: Παντρεύτηκε η Σάσα Μπάστα τον αγαπημένο της Δημήτρη Κουσαθάνα στη Μύκονο και η χαρά για το ζευγάρι ήταν διπλή μιας και σε ένα μυστήριο βάφτισαν και την κορη τους. Η Σάσα Μπάστα εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και έλαμπε από ευτυχία μέσα στο νυφικό της, ένα στράπλες φόρεμα με δαντέλες, το οποίο τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά και μία μικρή κορώνα στο κεφάλι. Η Σάσα Μπάστα έφτασε στην εκκλησία υπό τους ήχους της λύρας του Χανιώτη μουσικού Στέλιου Βαμβακά. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram απήλαυσε τη στιγμή, χόρεψε και χεικρότησε έντονα τον μουσικό που τη συνόδεψε, ενώ δεν παρέλειψε να γράψει και τα ονόματα των ελεύθερων φιλενάδων της κάτω από τις νυφικές γόβες.

Όσο για τη μπέμπα, το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε στη μικρή δύο ονόματα, Ειρήνη – Αλεξάνδρα, όπως ήταν τα ονόματα της γιαγιάς και την προγιαγιάς του συζύγου της Σάσας Μπάστα. Η θρησκευτική τελετή είναι ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού μιας και τον περασμένο Νοέμβρη είχαν ενωθεί με πολιτικό γάμο. Ο πολιτικός τους γάμος, ο οποίος  έγινε ένα χρόνο πριν, όταν η διάσημη τραγουδίστρια διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, έγινε ‘κρυφά’ αφού δεν τον πήρε είδηση κανείς. Παντρεύτηκαν έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους φίλους και τις οικογένειές τους. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Μύκονο, έλαμπαν γι’ ακόμα μια φορά από ευτυχία.

Σάσα Μπάστα γάμος: Ο σύζυγος και τα ”φτερά” στην τούρτα

Ο σύζυγος της κατάγεται από τη Μύκονο και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εκεί διατηρώντας δική του ξενοδοχειακή μονάδα και έτσι τα δύο μυστήρια τελέστηκαν στο Νησί των Ανέμων! Εκείνο όμως που σχολιάστηκε ήταν το στέμμα στο κεφάλι της αλλά και τα 7 κεριά που είχε η γαμήλια τούρτα!
Στην εκπομπή Happy Day ειπώθηκε: «Στη Μύκονο όταν παντρεύεσαι πρέπει να φοράς στέμμα;» και «Η τούρτα πάνω έχει τα κεριά της εκκλησίας; Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα… Εσείς που έχετε παντρευτεί έχετε βάλει τα κεριά της εκκλησίας πάνω στην τούρτα; Συγγνώμη η τούρτα είχε και φτερά;»!

Σάσα Μπάστα γάμος: Δείτε βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού

Exit mobile version