Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη σχέση: Νέος σύντροφος για την ξανθιά καλλονή
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη σχέση: Νέος σύντροφος για την ξανθιά καλλονή

Ιωάννα Τούνη σχέση: Μετά τον Νώντα Παπαντωνίου, το γνωστό μοντέλο φέρεται να έχει αλλάξει σελίδα, στην αγκαλιά πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ιωάννα Τούνη σχέση: Μετά τον Νώντα Παπαντωνίου, τον μπασκετμπολίστα, το γνωστό μοντέλο φέρεται να έχει αλλάξει σελίδα, στην αγκαλιά πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή.  Η ξανθιά καλλονή έχει αλλάξει «σελίδα» στη ζωή της, αφήνοντας πίσω τα παλιά κεφάλαια. Μέχρι πριν από μερικούς μήνες, η Ιωάννα Τούνη διατηρούσε δεσμό με τον καλαθοσφαιριστή, Νώντα Παπαντωνίου, ωστόσο η σχέση τους ολοκληρώθηκε με εντάσεις το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η ίδια δεν έμεινε μόνη για πολύ καιρό, έχοντας βρει νέο σύντροφο.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Τούνη φερόταν να έχει δεσμό με γνωστό επιχειρηματία, αλλά το ρεπορτάζ της Real Life αναφέρει πως ο νέος της σύντροφος είναι και εκείνος από τον χώρο του αθλητισμού. Όχι μπασκετικός, όπως ο Νώντας Παπαντωνίου, αλλά του ποδοσφαίρου και μάλιστα πρωταθλητής Ελλάδος. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Σύμφωνα με τη Real Life, 30χρονος πορτιέρε του ΠΑΟΚ, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν η βασική επιλογή του Λουτσέσκου κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας στον δρόμο για το αήττητο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου, έχει κλέψει την καρδιά της άλλοτε παίκτριας του My Style Rocks.

https://www.instagram.com/p/B21UMg_oksO/

Ιωάννα Τούνη σχέση: Νέα σχέση και για τον Παπαντωνίου με γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Ν. Γουμενίδης, ο Παπαντωνίου έχει κι αυτός βρει τον επόμενο στόχο του ο οποίος αποτελεί κι αυτός προϊόν υπογραφής Ατζούν Ιλιτζαλί. Πρόκειται για παίκτρια του «Power of Love», η οποία απασχόλησε πολύ την περασμένη τηλεοπτική σεζόν και η οποία συναγωνίζεται την Τούνη σε ό,τι αφορά στις προκλητικές πόζες στο Instagram. Ο λόγος για τη μελαχρινή παίκτρια του ερωτικού ριάλιτι Ζένια Σολδάτου, με την οποία ο Νώντας Παπαντωνίου  εθεάθη να διασκεδάζει σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί όντας ιδιαιτέρως διαχυτικός μαζί της. Καιρό πριν μάλιστα, ο γνωστός μπασκετμπολίστας βρέθηκε σε γνωστό στέκι της παραλιακής, όπου η Ζένια εργάζεται ως ‘υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων’.

https://www.instagram.com/p/BvlpHrFhlnO/

Ιωάννα Τούνη σχέση: Οι δηλώσεις του μοντέλου και τα ”μπλοκ” στο Instragram

Λίγο καιρό πριν η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη στο Happy Day και είχε πολλά να πει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δίνοντας λοιπόν μια αποκαλυπτική συνέντευξη, φυσικά από αυτή τη συζήτησή τους δεν έλειψε φυσικά ο Νώντας Παπαντωνίου. Το γνωστό μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας έζησαν έναν μεγάλο έρωτα αλλά η Θεσσαλονικιά δεν θέλει να αναφέρεται άλλο σε αυτή τη σχέση. ‘Ακόμα γι’ αυτό θα μιλάμε; Τελείωσε. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω δείξει, γιατί εκείνη τη στιγμή προφανώς αυτό ένιωθα. Σίγουρα στις ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να συμβούν διάφορες καταστάσεις.

Έχω σβήσει τις φωτογραφίες που ήμασταν οι δυο μας, έχω αφήσει μία που είμαστε με τους κολλητούς μου και τον πρώην σύντροφό μου.’Όσον αφορά τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επεσήμανε ότι: ‘Δεν είναι ότι με ενοχλεί, είναι πιο πολύ δύσκολο για τους ακόλουθούς μου να καταλάβουν. Δεν με ενοχλεί που κυκλοφορούν οι φωτογραφίες, έχει υπάρξει κομμάτι μου’, ανέφερε η Τούνη. Όπως φάνηκε βέβαια ο χωρισμός δεν ήταν βελούδινος, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Τούνη.

Όταν ρωτήθηκε από διαδικτυακή της φίλη, αν διατηρεί επαφές με τον Παπαντωνίου η Τούνη απάντησε: ‘3/5 από τα μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! είναι οριστικός και αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν να είμαστε μαζί. Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά!  Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο Instagram. Ωστόσο εάν συναντηθούμε έξω κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε’.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις