Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γυναίκα χωρίς όνομα: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης
LIFESTYLE

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Γυναίκα χωρίς όνομα: Πριν από ένα χρόνο είχε γυρίσει επεισόδιο «πιλότο», αλλά η συνεργασία δεν ευδοκίμησε.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η γνωστή ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή αποκάλυψε πως πριν από ένα περίπου χρόνο είχε γυρίσει επεισόδιο «πιλότο» για την αγαπημένη καθημερινή σειρά του Ant1. Μάλιστα, ήταν να παίξει τον ρόλο που τώρα έχει η Μαριάννα Τουμασάτου, αλλά η συνεργασία τελικά δεν ευδοκίμησε. Την αποκάλυψε έκανε η αγαπημένη ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες, όταν εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”.

Ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία ήταν πως οι θεατρικές της υποχρεώσεις δεν της επέτρεπαν να κάνει καθημερινό σίριαλ. «Πέρσι έκανα δυο παραστάσεις και ήταν λογικό να μην μπορώ να κάνω τηλεόραση. Είχα γυρίσει τον πιλότο αλλά είχε πολύ θέατρο και δεν γινόταν να κάνω γυρίσματα. Χαίρομαι που πάει τόσο καλά», δήλωσε η Παναγιώτα Βλαντή μεταξύ άλλων.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης 8 Οκτωβρίου

Η αναπάντεχη εξαφάνιση της Κάτιας σε συνδυασμό με την αμνησία της έχει αναστατώσει το περιβάλλον της. Η Μαρίνα απευθύνεται στον ντετέκτιβ για να την βρει, πεπεισμένη πως πρόκειται για απαγωγή… Ο ντετέκτιβ την πιέζει να μάθει την αλήθεια για τον πυροβολισμό εναντίον του Φώτη. Η Μάρθα προσπαθεί να πείσει τους πάντες πως η Κάτια εξαφανίστηκε με την θέλησή της. Η Μαρίνα, προκειμένου να βρεθεί η Κάτια, σκέφτεται να ομολογήσει πως αυτή πυροβόλησε τον Φώτη, ενώ ο Φώτης υποψιάζεται πως η Μάρθα ξέρει κάτι για την εξαφάνιση της Κάτιας και τους το κρύβει.  Στο μεταξύ η Κλειώ  σχεδιάζει να επισκεφτεί τον πατέρα της στο κτήμα για να του γνωρίσει τον Κωστή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις