Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριες μέλισσες: Τι θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο
LIFESTYLE

Άγριες μέλισσες: Τι θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο

Άγριες μέλισσες: Η επαγγελματική πρόταση, το αυστηρό πρόγραμμα και η πικρία της γνωστής ηθοποιού.

Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Λέχου είναι μια αγαπημένη ηθοποιός, που διέπρεψε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και όχι μόνο. Πολλοί θεωρούν ότι το αποκορύφωμα της τηλεοπτικής της καριέρας υπήρξε η συμμετοχή της στη σειρά το «Νησί». Το «Νησί» προβλήθηκε από το Mega Channel τη σεζόν 2010-2011 και βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Αναφερόταν στο νησί Σπιναλόγκα στην Κρήτη, που χρησιμοποιήθηκε ως τόπος απομόνωσης των λεπρών. Μετά τον επιτυχημένο ρόλο της στο Νησί, αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η Κατερίνα Λέχου θα εμφανιζόταν και στις Άγριες Μέλισσες, που είναι μια σειρά ανάλογου επιπέδου στην ελληνική δραματουργία.

Και πράγματι η Κατερίνα Λέχου δέχθηκε σχετική πρόταση, αλλά αρνήθηκε. Το τι συνέβη περιέγραψε η ίδια στην εκπομπή Πρωινό, όπου εμφανίστηκε σήμερα και μίλησε για τα επαγγελματικά της. Και όπως αποκάλυψε, όντως της είχε γίνει πρόταση, ωστόσο δεν μπορούσε να αλλάξει το βεβαρημένο της πρόγραμμα για  τα γυρίσματα της σειράς, που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά. Βέβαια, η ποιότητα και η τεράστια αποδοχή της σειράς της άφησαν μία πικρία, όπως δήλωσε.

Άγριες Μέλισσες: Τι δήλωσε η Κατερίνα Λέχου για τη συμμετοχή της

«Η τηλεόραση, δυστυχώς, φέτος δεν χώραγε πουθενά. Είχα προτάσεις και η μία ήταν για τις Άγριες Μέλισσες. Αλλά δεν μπορούσα, τους το είπα και ήταν ειλικρινές αυτό που είπα. Δεν χώραγε με τίποτα. Έτρεχα τον τελευταίο ενάμιση μήνα και δεν προλάβαινα ούτε να φάω. Δεν έχω δει ακόμα, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σκοπεύω να το δω. Δεν στεναχωριέμαι γιατί στη ζωή αυτή κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε. Όλα θα τα έχουμε;», είπε η Κατερίνα Λέχου.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης

Ο Κυπραίος καταφέρνει να βάλει στη θέση του, τον Δούκα, βρίσκοντας έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσεγγίσει την Ελένη. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα. Ή θα ακολουθήσει τη καρδιά της και θα πει το ναι στον έρωτα του ή ο ίδιος θα ξαναγυρίσει στο Παρίσι. Ο Νέστορας λαμβάνει μια επιστολή που ανατρέπει τα δεδομένα για την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τον Μιλτιάδη να τον ακολουθήσει στη μετάθεση που θα πάρει. Ο Δούκας δίνει ένα γερό μάθημα στην Ελένη, για την προσβολή της, προκαλώντας την οργή του Νικηφόρου. Παράλληλα ο παπά- Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει τον Λάμπρο να κρατήσει τη θέση του, η Ασημίνα δίνει την απάντηση της στο τελεσίγραφο του Νικηφόρου, ενώ η συνεργασία του Κυπραίου και της Μυρσίνης αποκαλύπτεται σε κάποιον με απρόσμενες συνέπειες…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις