ΠΑΟΚ: Από τέλος Νοεμβρίου επιστρέφει ο Βαρέλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Από τέλος Νοεμβρίου επιστρέφει ο Βαρέλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

ΠΑΟΚ: Ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ Φερνάντο Βαρέλα έχει πρόβλημα στο μηνίσκο και θα χρειαστεί περίπου ενάμιση μήνα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση

07.10.2019 | 17:18

ΠΑΟΚ: Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Φερνάντο Βαρέλα του ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηνίσκο. Έπειτα από μια κόντρα με τον Μπαράλες ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών παραπονέθηκε για πρόβλημα στο γόνατο και όπως αποδείχτηκε τα πράγματα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα. Το διάστημα που θα χρειαστεί να απουσιάσει θα φτάσει τον ενάμιση μήνα, όπερ σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος να ξαναπαίξει στο τέλος Νοεμβρίου.

Όπως φαίνεται ο Βαρέλα δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο, καθώς η διάγνωση είναι ρήξη έξω μηνίσκου. Επίσης υπάρχει περίπτωση να είναι έτοιμος σε ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια με Λαμία στην Τούμπα, Βόλο εκτός, Παναθηναϊκό εντός και τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ούτε αυτό όμως μπορεί να υπολογιστεί ακόμη με ακρίβεια.

Οι επιλογές του Φερέιρα

Το δίδυμο Κρέσπο – Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας είναι από εκείνα που έχουν διατηρηθεί με επιτυχία και στο φετινό πρωτάθλημα. Ετσι το πρόβλημα τώρα για τον Αμπέλ Φερέιρα είναι ποιο παίκτη θα ταιριάξει δίπλα στον Κρέσπο για να περάσει αυτό το διάστημα, χωρίς να υπάρχουν βαθμολογικές απώλειες. Μέχρι τώρα οι δυο τους είχαν καλή χημεία και συνεργασία, με συνέπεια να μην μπορεί να σπάσει το δίδυμο ούτε για λίγο καιρό.

Βέβαια, η καλύτερη λύση για τον Φερέιρα είναι δεδομένα ο Ισλανδός στόπερ Ίνγκι Ίνγκασον, που ίσως να είναι αδικημένος προς το παρόν με τις λιγοστές ευκαιρίες που πήρε στο πρωτάθλημα. Ο Ίνγκασον κόστισε αρκετά χρήματα και ήταν από ους καλύτερους  ποδοσφαιριστές που είχε ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του τον τελευταίο καιρό. Για τον Ισλανδό σέντερ μπακ είναι μάλλον ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει (και άξιζε ίσως) περισσότερα λεπτά συμμετοχής, ενώ χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. Το παράξενο είναι ότι ούτε ο Λουτσέσκου τον εμπιστευόταν, ούτε ο Φερέιρα από τη μέρα που ανέλαβε προχώρησε σε κάποια αλλαγή.

Exit mobile version