Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες “χωριό”: Εκεί που γυρίζεται η σειρά του ΑΝΤ1 – Ονειρεμένο σκηνικό (vid)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες “χωριό”: Εκεί που γυρίζεται η σειρά του ΑΝΤ1 – Ονειρεμένο σκηνικό (vid)

Άγριες Μέλισσες "χωριό": Η σειρά του AΝΤ1 επιβεβαίωσε τις φήμες ότι πρόκειται για ένα αριστούργημα, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές της τηλεόρασης.

Άγριες Μέλισσες “χωριό”: Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν τσιμπήσει τους τηλεθεατές και τους καθηλώνουν μπροστά από την τηλεόραση. Η σειρά του AΝΤ1 επιβεβαίωσε τις φήμες ότι πρόκειται για ένα αριστούργημα, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές της τηλεόρασης. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία στοίχισε στον τηλεοπτικό σταθμό 6 εκατ. ευρώ.  Στην Ελλάδα της δεκαετίας του ‘50 τρεις αδερφές μένουν ορφανές σε μια κοινωνία που δεν θα τους επιτρέψει να παλέψουν τη ζωή τους μόνες. Χωρίς να έχουν προετοιμαστεί καθόλου για αυτό, μένουν ολομόναχες και για να επιβιώσουν πρέπει να κρατηθούν η μια από την άλλη, να ενωθούν σαν μια γροθιά.

Η Ελένη (Μαρία Κίτσου) που είναι η μεγαλύτερη κάνει τα πάντα για να φροντίσει τις άλλες δυο μικρότερες. Όταν ο γιος του μεγαλύτερου γαιοκτήμονα της περιοχής Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης) τους χτυπά την πόρτα και ζητά το χέρι της Ελένης, εκείνη διχάζεται. Οι «Άγριες Μέλισσες» με ταλαντούχους πρωταγωνιστές και κινηματογραφική αισθητική μάς μεταφέρουν σε ένα χωριό στα τέλη του ‘50 στον θεσσαλικό κάμπο. Η παραγωγή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έστησαν από την αρχή ένα ολόκληρο χωριό.

 

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Τα νέα για την αυτοκτονία του Γιάννου πέφτουν σαν κεραυνός στο Διαφάνι. Το δαχτυλίδι του Σέργιου και ένα γράμμα που βρίσκονται πάνω του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία… ο Γιάννος αυτοκτόνησε από ενοχές για τον φόνο του Σέργιου. Ο Μιλτιάδης αρνείται να το πιστέψει, το ίδιο και η Μυρσίνη που συνεχίζει να πιστεύει στην ενοχή της Ελένης και δίνει στον Κυπραίο εντολή να μη σταματήσει τις έρευνες. Η Ελένη και οι αδερφές της βουλιάζουν περισσότερο στις ενοχές τους. Είναι σίγουρες ότι κάποιος άλλος προκάλεσε το θάνατο του Γιάννου αλλά ο μόνος τρόπος να το αποδείξουν είναι να μιλήσουν για τη δική τους ενοχή. Θα πάρουν αυτόν το δύσκολο δρόμο χωρίς επιστροφή;

Η υπόθεση δεν κλείνει ούτε για τον Νέστορα που αναλαμβάνει ρόλο ιατροδικαστή. Παράλληλα η Ασημίνα προσπαθεί να βγάλει απ’ την καρδιά και το μυαλό της τον Νικηφόρο, παρά τις πιέσεις του, ενώ ο Παναγιώτης αποφασίζει να εξομολογηθεί στον παπά Γρηγόρη ένα ένοχο μυστικό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα…

«Άγριες Μέλισσες»: Ο πραγματικός πατέρας της «Δρόσως» είναι ηθοποιός και τον έχουμε δει σε σίριαλ

Εκτός από την Μαρία Κίτσου, που καθηλώνει με την ερμηνεία της, οι δύο της αδελφές Έλλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού. Η «Δρόσω», Δανάη Μιχαλάκη, φαίνεται πως κόλλησε το μικρόβιο της ηθοποιίας από τον πατέρα της. Μπαμπάς της νεαρής πρωταγωνίστριας είναι ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης, που έχουμε δει σε αρκετά σίριαλ.

https://www.instagram.com/p/5KdNX1L2LH/?utm_source=ig_embed

 «Άγριες Μέλισσες»: Μέχρι και η αυστηρή Έλενα Ακρίτα ενθουσιάστηκε

Οι «Άγριες Μέλισσες» ήρθαν και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κέρδισαν τους τηλεθεατές αλλά και την μάχη της τηλεθέασης. Τα σχόλια που έχει κερδίσει η σειρά είναι διθυραμβικά με τους χρήστες να αποθεώνουν την σειρά και τους πρωταγωνιστές στα social media. Η Έλενα Ακρίτα σχολιάσει την επικαιρότητα μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook.  Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να αναφερθεί στη νέα σειρά του Ant1 η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, τις «Άγριες Μέλισσες».

«Μα τι ωραία σειρά οι Άγριες Μέλισσες! Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο και ενθουσιάστηκα» έγραψε η σεναριογράφος.

 «Άγριες Μέλισσες»: Οι συντελεστές της σειράς

Τους ήρωες της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ενσαρκώνουν πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως οι: Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννης Στάνκογλου, Παύλος Ορκόπουλος, Μαρία Κίτσου, Ελένη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Δανάη Μιχαλάκη, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αναστάσης Ροΐλος, Δανάη Λουκάκη, Ελένη Καρακάση, Μαρία Πετεβή, Αλίκη Αλεξανδράκη, Μαρία Αντουλινάκη, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώργος Γεροντιδάκης, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αμαλία Καβάλη, Γιάννης Κουκουράκης, Κωστής Σαββιδάκης, Κωνσταντίνος Δανίκας.

Όσα δήλωσαν οι ηθοποιοί λίγο πριν την πρεμιέρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις