Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης τσιγάρο: Το Twitter κατακεραυνώνει τον Συριζαίο “θεριακλή”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης τσιγάρο: Το Twitter κατακεραυνώνει τον Συριζαίο “θεριακλή”

Πολάκης τσιγάρο: Αν και σε ισχύ έχει τεθεί ο νέος αντικαπνιστικός νόμος, ο Παύλος Πολάκης εμφανίζεται σε βίντεο, που αναρτήθηκε στο facebook, να χορεύει ζεϊμπέκικο με ένα τσιγάρο στο χέρι.

Πολάκης τσιγάρο: Ο Παύλος Πολάκης δεν έδειξε, για ακόμη μια φορά, να πτοείται από τις διατάξεις του νέου αντικαπνιστικού νόμου, που προβλέπουν βαριά πρόστιμα για τους «θεριακλήδες», προκαλώντας τους «Twitterάδες» ξανά, που πραγματικά, έχουν χάσει κάθε υπομονή. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας «πιάστηκε» με αναμμένο τσιγάρο σε χώρο διασκέδασης στο Γάζι, λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και με το κέφι να έχει ανάψει, ο κ. Πολάκης ανέβηκε στην πίστα για να χορέψει το αγαπημένο του ζεϊμπέκικο με το τσιγάρο στο στόμα, ενώ τα λίγα άτομα που είχαν μαζευτεί γύρω του, τον χειροκροτούσαν.

Αρχές Φλεβάρη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης βρέθηκε στον Σταμάτη Κραουνάκη και απόλαυσε το πρόγραμμα, πάλι με… τσιγάρο στο στόμα. Με το ίδιο πάθος, έριξε μια… ζεϊμπεκιά, προκαλώντας νέα “θύελλα” στα social media. Μάλιστα, σε πρόσωπο από την παρέα, δήλωσε πως “εγώ αυτά που λέω τα λέω γιατί αλλιώς θα πνιγώ. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω στα 53 μου”. Πιο πρόσφατα, ανέβασε στο Facebook φωτογραφία με τσιγάρο στη Βουλή, ενώ όλοι θυμόμαστε την οργή του Ευρωπαίου επιτρόπου αρμόδιου για θέματα υγείας, όταν είδε την φωτογραφία του με τσιγάρο (!) στο υπουργείο Υγείας.

Πολάκης τσιγάρο: Αντιδράσεις στο Twitter

Όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι οι χρήστες του Twitter. Θέλησαν, λοιπόν, να υπενθυμίσουν στον Παύλο Πολάκη πως είναι η επιτομή της πολιτικής αλαζονείας. «Γιατρός και πολιτικός από τους λίγους», «Δούρου, Πολάκης, Τσίπρας, Παππάς ψοφάνε να είναι το κέντρο της προσοχής και η ψυχή του πάρτι. Γιατί δεν ασχολήθηκαν με το θέαμα αλλά με την πολιτική, δεν καταλαβαίνω» είναι μερικά από τα πιο επικριτικά και καυστικά σχόλια στο Twitter για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό, ο οποίος «έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του» τον αντικαπνιστικό νόμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις