Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να τον ανάψω: Το πιο απλό κόλπο για καλύτερο σεξ
PLUS

Πώς να τον ανάψω: Το πιο απλό κόλπο για καλύτερο σεξ

Πώς να τον ανάψω: Αν θέλετε να φέρετε ξανά τη φλόγα στο κρεβάτι, υπάρχει κάτι που δεν θα χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι για να το βρείτε και δεν κοστίζει.

Πώς να τον ανάψω: Μετά από κάποια χρόνια, πολύ πριν τα… 7 της φαγούρας, η βαρεμάρα και η ανία έχει σίγουρα επισκεφτεί την κρεβατοκάμαρά σας (για άλλα δωμάτια ούτε λόγος). Με απλά λόγια, το σεξ είναι τουλάχιστον κακό και δυστυχώς, αγγαρεία. Πολλοί, σπεύδουν σε κάποιο sex shop, σε κάποια ερωτική ιστοσελίδα για να φτιάξουν ατμόσφαιρα, ενώ δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που καταφεύγουν στην απιστία. Κι όμως, αν θέλετε να φέρετε ξανά τη φλόγα στο κρεβάτι, υπάρχει κάτι που δεν θα χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι για να το βρείτε και δεν κοστίζει.

Όπως επισημαίνει η sexpert Δρ Zhana Vrangalova, διάσημη στις ΗΠΑ, οι αναστεναγμοί και τα βογγητά κατά τη διάρκεια της πράξης είναι πολύ σημαντικά γιατί οι σύντροφοι μπορούν έτσι να γνωρίζουν ότι «κάνουν κάτι σωστά» και τους προσφέρουν καθοδήγηση πάνω σε αυτά που θέλουμε. Ταυτόχρονα, οι σύντροφοι που εισπράττουν τις αισθησιακές κραυγές νιώθουν αυτοεκτίμηση γιατί είναι βέβαιοι ότι παρέχουν χαρά στον/στην σύντροφό τους.

Μην αρχίσεις την… πάρλα

Οι λάγνοι ήχοι ενισχύουν την επικοινωνία του ζευγαριού, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να γίνει κάποια δήλωση πάνω στο τι τους αρέσει. Αφού η σύντροφος αναστενάζει κάθε φορά που κάνετε κάτι συγκεκριμένο, πάει να πει ότι της αρέσει, οπότε συνεχίστε. Αν, πάλι, παρατηρήσετε αδιαφορία, τότε μάλλον αυτό το συγκεκριμένο δεν της λέει κάτι, οπότε αλλάξτε ρεπερτόριο. Όπως η ίδια η επιστήμονας υποστηρίζει, «ξεκινήστε με ένα κλασικό ωχ και αφήστε τη φωνή σας να αυξομειώνεται ανάλογα με το πόσο σας αρέσει κάτι». Με απλά λόγια, αν σας αρέσει κάτι δείξτε το με ένα αισθησιακό βογκητό. Προσοχή, όμως, μην σηκώσετε και τη γειτονιά στον αέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις