Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ρατσιστική επίθεση Κύπρος: Κύπριες εναντίον Ρωσίδας – Το viral βίντεο που προκαλεί σάλο
ΚΟΣΜΟΣ

Ρατσιστική επίθεση Κύπρος: Κύπριες εναντίον Ρωσίδας – Το viral βίντεο που προκαλεί σάλο

Ρατσιστική επίθεση Κύπρος: Μια απίστευτη επίθεση ρατσισμού από τρεις γυναίκες στην Κύπρο, έζησε μια Ρωσίδα, η οποία μάλιστα ζει 29 χρόνια στη χώρα.

Ρατσιστική επίθεση Κύπρος: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που καταγράφει μία σκληρή, ρατσιστική επίθεση κατά μίας γυναίκας από τη Ρωσία. Το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρνακα, σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Όπως φαίνεται στο τραγικό βίντεο, ομάδα γυναικών επιτίθεται φραστικά με βρισιές και απειλές σε γυναίκα από Ρωσία. Μπροστά μάλιστα, είναι το ανήλικο παιδί. Σε κάποια στιγμή, μια από τις κοπέλες επιχειρεί να χτυπήσει την γυναίκα που κινηματογραφεί το γεγονός, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Κύπριες περνούν την Ρωσίδα για Ρουμάνα, ενώ μία δεν διστάζει να τη φτύσει στο πρόσωπο.

Οι εκφράσεις που ακούγονται είναι πολύ χυδαίες. Μεταξύ άλλων, της λένε να πάει στη χώρα της και στα σπίτια τους να καθαρίσει. Η αλλοδαπή γυναίκα ισχυρίζεται πως οι Κύπριες κτύπησαν ένα αυτοκίνητο, σε πάρκινγκ στη Λάρνακα, και πως αν δεν τους φώναζε να σταματήσουν θα έφευγαν από τη σκηνή. Ο καβγάς ξεκίνησε  όταν η γυναίκα από τη Ρωσία επιχείρησε να κινηματογραφήσει την ρατσιστική επίθεση. Η Ρωσίδα που δέχθηκε την ρατσιστική επίθεση στην Κύπρο, ανέβασε το βίντεο στο youtube και σε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ρατσιστική επίθεση Κύπρος: Το βίντεο που έγινε viral

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις