Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ένοπλη επίθεση στο Κάνσας: 4 νεκροί σε μπαρ – Ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως
ΚΟΣΜΟΣ

Ένοπλη επίθεση στο Κάνσας: 4 νεκροί σε μπαρ – Ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως

Ένοπλη επίθεση στο Κάνσας: Ο δράστης εισέβαλε σε μπαρ και άνοιξε πυρ, πυροβολώντας προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως γράφει το CNNi.

Ένοπλη επίθεση στο Κάνσας: Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένοπλη επίθεση στο Κάνσας των ΗΠΑ. Ο δράστης εισέβαλε σε μπαρ και άνοιξε πυρ, πυροβολώντας προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως γράφει το CNNi. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, πυροβόλησε και τα εννέα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί. Τα τέσσερα υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ οι άλλοι πέντε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. O άνδρας παραμένει ελεύθερος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τον Αύγουστο, 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 13 ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά από πυρκαγιά που ξέσπασε έπειτα από επίθεση με βόμβες μολότοφ, σε μπαρ στη νότια πολιτεία Βερακρούς του Μεξικού. Τον περασμένο Γενάρη επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από ένοπλη επίθεση πάλι μέσα σε ένα μπαρ στο παραλιακό θέρετρο Πλάγια δελ Κάρμεν, στο ανατολικό Μεξικό. Τα έξι από τα θύματα πέθαναν επί τόπου ενώ το έβδομο ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Το 2018, 13 άνθρωποι έπεσαν νεκροί στην Καλιφόρνια όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε μπαρ σε μπαρ στα νότια της Πολιτείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις