Τραμ διακοπή κυκλοφορίας: Ποια δρομολόγια δεν θα γίνουν σήμερα Κυριακή

ΕΛΛΑΔΑ

Τραμ διακοπή κυκλοφορίας: Ποια δρομολόγια δεν θα γίνουν σήμερα Κυριακή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τραμ διακοπή κυκλοφορίας: Δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν μέχρι το μεσημέρι όσοι θελήσουν να χρησιμοποιούν το Τραμ για τις μετακινήσεις τους.

06.10.2019 | 10:32

Τραμ διακοπή κυκλοφορίας: Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί το τραμ για τις μετακινήσεις του. Το πρωί της Κυριακής δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα «Παναγίτσα-Κασομούλη» από τις 7:00 έως περίπου τις 14:00. Η παύση αυτή λόγω της διεξαγωγής του 5ου Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης (επί της οδού Ελ. Βενιζέλου). Οι Αγώνες Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης είναι ένα αθλητικό δρομικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών που στόχο έχει την ανάδειξη της Ιστορικής Μνήμης για τις Χαμένες Πατρίδες.

Στο πρόγραμμα του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ.  Καινοτομία φέτος είναι ότι η Οργανωτική Επιτροπή, θα βραβεύσει τους τρεις πρώτους γυναίκες και άντρες στον αγώνα των 10 χλμ. με το «Βραβείο Καλλιπάτειρα». Το βραβείο θα συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ για τον πρώτο, 200 ευρώ για τον δεύτερο και 150 ευρώ για τον τρίτο αθλητή και αθλήτρια.

Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Στη Νέα Σμύρνη: Την απονομή θα κάνει ο Κυμπουρόπουλος

Θα υπάρχουν αρκετές ακόμα προσφορές προς τους δρομείς, όπως, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες αποκατάστασης (μασάζ) για όσους συμμετέχοντες το επιθυμούν, δώρα των χορηγών για τους πρώτους νικητές και νικήτριες και για τους συμμετέχοντες έπειτα από κλήρωση. Στο πλαίσιο του Αγώνα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις, όπως η έκθεση street photography με στιγμιότυπα από τους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, γύρω από το Άλσος Νέας Σμύρνης.

Πολλές λαμπρές προσωπικότητες θα βρεθούν στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης ενώ την απονομή στα 10 χλμ. θα κάνει ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Exit mobile version