Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προσφυγόπουλο πνιγμένο: Πέθανε αγοράκι 2,5 ετών στην Ηλεία
ΕΛΛΑΔΑ

Προσφυγόπουλο πνιγμένο: Πέθανε αγοράκι 2,5 ετών στην Ηλεία

Προσφυγόπουλο πνιγμένο: Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός Σάμα είχε προφανώς διαφύγει της προσοχής των γονέων του και έφτασε στη θάλασσα όπου και βρέθηκε νεκρό λίγο αργότερα.

Προσφυγόπουλο πνιγμένο: Τραγωδία, με θύμα ένα προσφυγόπουλο ηλικίας 2,5 ετών, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Μυρσίνη Ηλείας. Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Κατά τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιοποίησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το αγοράκι, ο μικρός Σάμα, συριακής καταγωγής, διέφυγε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες της προσοχής των γονιών του, βγήκε από την περίφραξη της δομής και κατευθύνθηκε σε γειτονική παραλία.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το προσφυγόπουλο λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε πνιγμένο. Το άτυχο αγοράκι διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Για την τραγωδία με το προσφυγόπουλο θα διενεργηθεί έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, η οικογένεια του μικρού Σάμα, οι γονείς και το αδελφάκι του τις επόμενες ημέρες θα έφευγαν από τη χώρα μας καθώς είχαν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για τη μεταφορά και εγκατάστασή τους σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις