Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πομπέο επεισόδια: Η τραγική φωτογραφία από τη διαδήλωση του ΠΑΜΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Πομπέο επεισόδια: Η τραγική φωτογραφία από τη διαδήλωση του ΠΑΜΕ

Πομπέο επεισόδια: Η ένταση προέκυψε όταν κάποιοι από τους μετέχοντες στην πορεία αποφάσισαν να πετάξουν μπογιές στο άγαλμα του Τρούμαν στη λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου.

Πομπέο επεισόδια: Σοκ έχει προκαλέσει μία φωτογραφία διαδηλωτή από την κινητοποίηση που έκανε το ΠΑΜΕ κατά του Μάικ Πομπέο, το Σάββατο, στο κέντρο της Αθήνας. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ένας διαδηλωτής έχει κάνει άλμα και χτυπά με κλωτσιά που θυμίζει καρατέκα έναν αστυνομικό των ΜΑΤ. Την ίδια στιγμή, άλλοι διαδηλωτές κάνουν επίθεση τόσο στον ίδιο αστυνομικό, όσο και σε συναδέλφους του. Η πορεία του ΠΑΜΕ κατά της επίσκεψης του Μάικ Πομπέο σημαδεύτηκε από επεισόδια, τα οποία ευτυχώς δεν πήραν μεγάλη έκταση.

Η ένταση προέκυψε όταν κάποιοι από τους μετέχοντες στην πορεία αποφάσισαν να πετάξουν μπογιές στο άγαλμα του Τρούμαν στη λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, προκειμένου να απωθήσει τους διαδηλωτές και τότε ξεκίνησαν τα επεισόδια. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών και κατά τη διάρκεια αυτής της έντασης ένας από αυτούς έριξε και την «καρατιά» που σόκαρε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάστηκε εκτενώς.

Πομπέο επεισόδια: Το βίντεο της “Ομάδας Αλήθειας”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις