Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέτρος Τατσόπουλος: Είπα «ή τώρα χειρουργείο ή τελειώνει»
ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Τατσόπουλος: Είπα «ή τώρα χειρουργείο ή τελειώνει»

Πέτρος Τατσόπουλος: Τα δραματικά λεπτά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο προκειμένου να σωθεί η ζωή του Πέτρου Τατσόπουλου περιέγραψε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής του ΕΣΥ, Δημήτρης Λυμπεριάδης.

Πέτρος Τατσόπουλος: Τις δραματικές στιγμές λίγο πριν από την κρίσιμη επέμβαση στον πρώην βουλευτή και συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο περιέγραψε ο γιατρός που τον εγχείρησε, ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Δημήτρης Λυμπεριάδης. Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, όταν πήγαν να κάνουν στεφανιογραφία οι καρδιολόγοι του νοσοκομείου, ο Πέτρος Τατσόπουλος άρχισε να έχει δύσπνοια. «Δεν ήξερα εγώ ότι ήταν ο κ. Τατσόπουλος, όταν είδα την κατάσταση είπα τρέξτε τον επάνω (σ.σ.: στο χειρουργείο), αλλιώς τελειώνει», τόνισε. «Μου είπαν να κάνουμε και άλλες εξετάσεις, να κάνει αξονική. Τους είπα “ή τώρα επάνω ή τελειώνει”», αποκάλυψε ο κ. Λυμπεριάδης.

Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου παραμένει σταθερή και οι γιατροί με συγκρατημένη αισιοδοξία ευελπιστούν πως θα καταφέρει να βγει νικητής από την πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Oι δικοί του άνθρωποι θέλησαν να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που τον έσωσαν. Συγκεκριμένα ο Απόστολος Δοξιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανάρτησε το εξής μήνυμα: «Oι αγαπημένοι του Petros Tatsopoulos, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας», έγραψε στο Facebook ο φίλος του Απόστολος Δοξιάδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις