Τόλης Βοσκόπουλος συναυλία: Στο “Άλσος”, σε μία από τις σπάνιες live εμφανίσεις

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τόλης Βοσκόπουλος συναυλία: Στο “Άλσος”, σε μία από τις σπάνιες live εμφανίσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τόλης Βοσκόπουλος συναυλία: Μαζί του θα εμφανιστεί η Χρυσάνθεμις, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια θα υπογράφει ο σολίστ του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

05.10.2019 | 15:37

Τόλης Βοσκόπουλος συναυλία: Ο μοναδικός ερμηνευτής, σε μία από τις σπάνιες live εμφανίσεις του, δίνει ραντεβού με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά εδώ και δεκαετίες. Ένας ερμηνευτής – μύθος για πολλές και διαφορετικές γενιές, με τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια της ζωής του. Με τη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου (20.30), ολοκληρώνεται η πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδος του ιστορικού θεάτρου «Άλσος».

Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος, μια βραδιά με Πανσέληνο το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και «Tο φεγγάρι πάνω Θεέ μου» θα συναντηθεί στο Θέατρο Άλσος, με το κοινό του που τον αποθεώνει σε κάθε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του. Γιατί ο έρωτας αυτός κρατά χρόνια και ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο δικός μας Τόλης ξέρει να μας αποζημιώνει. Με την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή.

Καλλιτεχνική επιμέλεια και σολίστ μπουζούκι: Μανώλης Καραντίνης, σολίστ κλαρίνο: Θανάσης Βασιλόπουλος, σολίστ βιολί: Θάνος Γκιουλετζής. Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιώργος Τσουπάκης (τύμπανα), Γιώργος Παγιάτης (πιάνο, πλήκτρα, προγραμματισμός), Σπύρος Βλάχος (κιθάρα). Τραγουδάει μαζί του η Χρυσάνθεμις.  Προπώληση www.viva.gr/tickets και στα ταμεία του θεάτρου «Άλσος» (Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως).

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ. για πληροφορίες: 210-8227471 & 210-8831487

Ημέρα: Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμές εισιτηρίων: από 10€ έως 60€

Προπώλησηwww.viva.gr/tickets και στα ταμεία του θεάτρου

Instagram: @toalsos

Facebook: @toalsosofficial

Hashtags: #toalsos

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη – Κοταρίδη

Exit mobile version