Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 7/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 7/10

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Η ελληνική σειρά, ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα προβολής της, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφει τη Δευτέρα (7/10) με νέο επεισόδιο και απρόσμενες εξελίξεις. Η επιτυχημένη σειρά «κέντρισε» αμέσως το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που προκάλεσε ανακατατάξεις στην prime time. Συγκεκριμένα, δυο από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του ΣΚΑΪ αλλάζουν ώρα και μέρα προβολής ώστε να μην χρειάζεται το τηλεοπτικό κοινό να διαλέξει ανάμεσα σε αυτά και τις «Άγριες Μέλισσες».

Οι σειρές «Λόγω Τιμής» και «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», τα οποία μεταδιδόντουσαν κάθε Δευτέρα το πρώτο, και κάθε Τρίτη – Τετάρτη το δεύτερο, στην prime time «μετακομίζουν» σε άλλη μέρα. Συγκεκριμένα το «Λόγω Τιμής» πλέον θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23.00 ενώ η Πολυκατοικία αναμένεται να προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή στις 21.00. Η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, ήρθε στο νέο του πρόγραμμα και φιλοδοξεί να κάνει τη μικρή οθόνη, μεγάλη με μία δυνατή ιστορία και μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με κινηματογραφική αισθητική, πολυπρόσωπο καστ και διακεκριμένους συντελεστές.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Το τρέιλερ της σειράς

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: ”Κεραυνός” η αυτοκτονία του Γιάννου

Η ελληνική σειρά, το σενάριο της οποίας υπογράφει, η Μελίνα Τσαμπάνη και προβάλλεται από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου, έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ολοκλήρωσε την πρώτη βδομάδα προβολής της, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Το επεισόδιο της Δευτέρας έρχεται με νέα δεδομένα, κάθε φορά όλο και πιο ανατρεπτικά.  Τα νέα για την αυτοκτονία του Γιάννου πέφτουν σαν κεραυνός στο Διαφάνι. Το δαχτυλίδι του Σέργιου και ένα γράμμα που βρίσκονται πάνω του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία… ο Γιάννος αυτοκτόνησε από ενοχές για τον φόνο του Σέργιου.

Ο Μιλτιάδης αρνείται να το πιστέψει, το ίδιο και η Μυρσίνη που συνεχίζει να πιστεύει στην ενοχή της Ελένης και δίνει στον Κυπραίο εντολή να μη σταματήσει τις έρευνες. Η Ελένη και οι αδερφές της βουλιάζουν περισσότερο στις ενοχές τους. Είναι σίγουρες ότι κάποιος άλλος προκάλεσε το θάνατο του Γιάννου αλλά ο μόνος τρόπος να το αποδείξουν είναι να μιλήσουν για τη δική τους ενοχή. Θα πάρουν αυτόν το δύσκολο δρόμο χωρίς επιστροφή; Η υπόθεση δεν κλείνει ούτε για τον Νέστορα που αναλαμβάνει ρόλο ιατροδικαστή. Παράλληλα η Ασημίνα προσπαθεί να βγάλει απ’ την καρδιά και το μυαλό της τον Νικηφόρο, παρά τις πιέσεις του, ενώ ο Παναγιώτης αποφασίζει να εξομολογηθεί στον παπά Γρηγόρη ένα ένοχο μυστικό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 6: Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας 7/10

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις